حمله ارازل اوباش به ماشین 115 در بوکان
افراد ناشناس روز جمعه 30 مهر 95 برای آمبولانس فوریتهای پزشکی 115 بوکان ایجاد مزاحمت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس،افراد ناشناس روز جمعه 30 مهر 95 برای آمبولانس فوریتهای پزشکی 115 بوکان ایجاد مزاحمت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,
مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان در همین رابطه به خبرنگاران گفت: افراد ناشناس روز جمعه 30 مهر 95 مقارن ساعت 20برای آمبولانس فوریتهای پزشکی 115 بوکان که در حین بازگشت از مأموریت بود،ایجاد مزاحمت کردند.
محمد عباسی افزود: این افراد در هنگامی که آمبولانس در حال حرکت بود، درب آن را باز می کنند و هنگامی که پرسنل 115 علت را جویا می شوند شروع به پرخاشگری می کنند.
عباسی افزود: در حین حمله یکی از این افراد به همکاران، یونیفورم یکی از پرسنل 115 پاره شده است ولی همکاران ما از هر گونه درگیری خودداری کرده اند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان تأکید کرد: موضوع این مزاحمت توسط امور حقوقی این شبکه از طریق مراجع قضایی در حال طرح است و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/م
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه