مشاور وزیر جهادکشاورزی و مجری طرح دانه های روغنی:
تولید 450 هزار تن انواع دانه های روغنی در سال جاری
مشاور وزیر جهادکشاورزی و مجری طرح دانه های روغنی از تولید 450 هزار تن از انواع دانه های روغنیدر سال جاری در کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "علیرضا مهاجر" مشاور وزیر جهادکشاورزی و مجری طرح دانه های روغنی در خصوص این خبر گفت: در سال زراعی جاری برای 200 هزار هکتار کشت کلزا و 100 هزار هکتار سایر دانه های روغنی مانند سویا، آفتابگردان ، کنجد و گلرنگ برنامه ریزی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی در ادامه افزود: پیش بینی می شود از این سطح، 450 هزار تن دانه روغنی تولید شود که امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته، 12 درصد روغن مورد نیاز کشور در داخل تامین می شود.
,در همین راستا استان گلستان به عنوان قطب تولید انواع دانه های روغنی در کشور، برای سال جاری گام بزرگی را برداشته است که امید است مسئولین امر به خصوص هیات دولت در امر خرید محصولات کشاورزان تعلل به وجود نیاورد و مبالغ کشاورزان را به روز به آنها پرداخت کنند و مشکلات دیگری را در این راستا به وجود نیاورد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه