کارشناس مسائل سیاسی:

گفتمان انقلاب، داروی شفابخش برای کشور

گفتمان انقلاب، داروی شفابخش برای کشور
کارشناس مسائل سیاسی گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی در صدد ضربه به جمهوری اسلامی است و با این ضربه به فکر تخریب اسلام است از همین رو گفتمان انقلاب، داروی شفابخشی برای کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون طاهری، کارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه با منطقه آزاد اظهار داشت: دشمنان همواره از صدر اسلام تا به امروز تلاش داشته اند تا با نفوذ فکری و سیاسی باورها و عقاید مردم را در دست بگیرند.


طاهری افزود: آنها عمدتا با دستگاه های تبلیغاتی قوی و رسانه های پر درآمد خود در پی همراه ساختن مخاطبان با خویش هستند.


این کارشناس سیاسی ادامه داد: مقصد و هدف نهایی دشمن، تغییر در باورها و رفتار ملت ها و مسولین حکومت هاست و در عمق این مبحث بیشتر بر جاماندگان از نظام ها و انقلاب ها بخصوص در کشور ما نفوذ دارند.


فریدون طاهری گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) داروی شفابخش انقلاب اسلامی در تمامی زمینه ها را حاکم کردن گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف عنوان می کنند و یکی از وظایف اصلی دانشجوی انقلابی، ترویج انقلابی گری است.


وی بیان داشت: پشتیبانی از انقلاب اسلامی ضرورت بالایی دارد و غفلت از آن برای کشور گران تمام می شود.


مسول اسبق بسیج دانشجویی استان تصریح کرد: مبارزه با استکبار، حفظ ارزشهای انقلابی و اسلامی، تغییر در باورها و رفتار ملت ها، پایبندی به ارزش ها، حمایت از مستضعفان و شناخت منظومه فکری مشخص در باره انقلاب اسلامی را از راهکارهای انقلابی گری دانست.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه