در حاشیه نماز جمعه رخ داد:
وصال مهر / طومار مردم همدان برای دیدار با رهبر انقلاب اسلامی
مردم مؤمن و انقلابی همدان با امضای طوماری خواستار دیدار با رهبر فرزانه انقلاب شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان، روز گذشته مردم همدان به دنبال ثبت روز تاریخی 30 مهر 57 به عنوان شاخص مبارزات مردمی علیه رژیم شاهنشاهی خواستار دیدار با رهبر معظم انقلاب شدند تا در این روز همه اقشار مختلف بتوانند دیداری با رهبری داشته باشند. انجمن های دانش آموزی با تهیه طومار و ارائه آن در حسینیه امام، آن را به امضای مردم مؤمن و انقلابی همدان رساندند. امضا کنندگان با نوشتن لبیک یا خامنه ای و جانم فدای رهبر با رهبر انقلاب تجدید میثاق کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان,,

, ,
علامتی دبیرکل انجمن های دانش آموزی پیش از ایراد خطبه های نماینده ولی فقیه در نماز جمعه درباره 30مهر 57 صحبت کرد و براهمیت نقش نوجوانان در انقلاب وهمچنین 8 سال دفاع مقدس اذعان داشت. وی تصریح کرد قبل از این روز نیز مردم همدان علیه رژیم شاهنشاهی تظاهرات می کردند ولی در این روز روحانیون وکسبه ودانش آموزان از مدارس مختلف ودانشجویان, و کارکنان صنعت نفت, و همه اقشار مردم در تظاهرات نقش داشتند وبا شلیک مأموران به سوی مردم و شهادت 3 تن از معترضین مردم جری تر شدند. این تظاهرات در روزهای دیگر با جمعیت بیشتری انجام شد وباعث پیوند این روز با روزهای دیگر همچون 13 آبان شد وافسران جنگ نرم امروز می توانند با تلاش خود در سنگر علم ودانش باعث پیشرفت وترقی کشور شوند.
,طاهره فامیل خلیلی معاون انجمن های دانش اموزی در مورد 30 مهر چنین گفت: در این روز بغض فرو خورده مردم نشان داده می شود و مردم همدان علیه رژیم اعلام انزجار میکند ونقطه عطف اعتراضات وتظاهرات مردمی علیه رژیم ستمشاهی است چرا خود تظاهرات 30 مهر 57 خود تظاهرات دیگری در پی دارد ومردم بعد ازاین روز برای عاملان 30 مهر از دادستانی در خواست مجازات می کنند وروحانیون وکسبه وکارکنان صنعت نفت هم از مردم حمایت می کنند.
,,
انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه