یادداشت
آمدی جانم به قربانت؛ ولی حالا چرا؟
جناب آقای دکتر روحانی، ریاست جهموری کشور عزیزمان، خیلی خیلی دیر قصد عزیمت به استان مرکزی را کرده اید. حتی دیر از آنکه بتوان نام سفر استانی هیئت دولت روی آن گذاشت، دیر تر از آنکه بتوانیم حتی دلمان را به وعده ها خوش کنیم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا؛سه سال است می گویند رئیس جمهور به اراک می آید! خبری که برای بار چندم می شنویم و عادت به محقق نشدنش داریم! بارها شایعات و امروز و فرداهایشان را شنیدیم تا بلکه بعد از سه سال، ریاست جمهوری کشورمان را در استان و شهر خودمان زیارت کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا؛, ,
,
, چرا چهارمین قطب صنعتی کشور تازه بعد از سه سال باید ریاست جمهور کشورش را به خود ببیند!؟
,سوالی که ذهن همه را درگیر کرده این است که وعده های احتمالی که قرار است جناب دکتر روحانی دهند، در چه بازه زمانی محقق می شوند، چهار سال دوم ریاست جمهوریشان؟ پس سه سال از دست رفته چه می شود؟
,سوال دیگر اینکه اعتبارات مورد نیاز استان را برای چهار سال دوم دولت خود تصویب می کنند یا برای این چندماه باقی مانده؟
,در این سفر قرار است حرف مردم را هم بشنوند و یا اینکه فقط برای مردم صحبت کنند؟
,فکر نمی کنید کمی زیادی دیر است؟ هیئت دولت به اراک می آیند برای چه؟ هیئت دولت و مشخصاً جناب اقای رئیس جمهور برای چه برنامه ها و اهدافی به اراک می آیند؟ قطع به یقین گره گشایی از مشکلات چندین ساله شهر اراک و بررسی و چاره جویی معضلات مشخص این شهر تنها قسمتی از برنامه های ریاست جمهوری و هیئت وزیران را شامل می شود، زیرا که مشکلات و معضلات بزرگ این شهر چنان بزرگ و مشخص هستند که اگر قرار بر اقدام و عمل برای رفعشان بود تا به حال از این شهر رخت بر بسته بودند.
,مشکلاتی که حتی یک استاندار نسبتاً قدرتمند و کاردان هم از پس آنها برمی آید؛ موردی که حتماً از جناب رئیس جمهور محترم درخواست می شود بدان رسیدگی کنند.
,پس می توان گفت علی الحساب هیئت دولت برای رفع مشکلات بزرگ شهر اراک و استان مرکزی آن هم بعد از ۳ سال "تقریبا هیچ" انجام داده اند.
,جناب آقای دکتر روحانی، ریاست جمهوری محترم، بعد از ۳ سال برای مردمان استان مرکزی و شهر اراک چه دستاورد هایی داشته اید؟
,بعد از ۳ سال این مردمان به چه دلخوش کنند؟ به وعده های جدید؟ به وعده های رفع آلودگی هوایتان برای ۴ سال آینده؟ شاید هم به وعده های چرخیدن چرخ های کارخانه هایی که قرار بود همراه سانتریفیوژ بچرخند ولی هر دو از کار افتاد.
,جناب دکتر مردم به کدام وعده ها می توانند دلخوش کنند؟ عبور از رکود یا مهار تورم؟! شاید هم به یک استاندار فراجناحی!
,جناب رئیس جمهور سلام! به یکی از آلوده ترین شهرهای ایران خوش آمدید. به استانی که روزی چهارمین قطب صنعتی کشور بود، خوش آمدید. به شهری که مردمش بیشتر از اکسیژن، ذرات معلق و گوگرد وسرب تنفس می کنند و آلودگی شاخص ترین ویژگی آن است ،به شهری که بعد از ۳ سال یادی از آن کردید خوش آمدید.
,جناب دکتر برایمان چه آورده اید؟ "محصولی شگفت از تهران زمین به نام وعده"؟
,وعده هایی که بر هر بی درمان دواست، ای کاش که این مشکلات هم با وعده درمان می شد. اما برای وعده دادن هم دیگر کمی زیادی دیر است. وعده هایی که شاید برای مردم این شهر قابل پیش بینی تر از همیشه باشد. وعده ها را برای چه مدت قرار است عملی کنید؟ شش ماه یا که برای آن چهار سال دوم؟ اگر با شش ماه مشکلات و معضلات حل شدنی بوده و هست، پس چرا باید ۳ سال صبرکنیم تا با حضور شما حل شوند؟ صد البته که جناب آقای استاندارهم دقیقاً، مامور حل همین مشکلات بوده اند.
,جناب رئیس جمهور اطلاع دارید که وعده ۳ سال پیشتان مبنی بر چرخیدن چرخ صنعت در این شهر و استان عملی نشده است که هیچ؛ بلکه این چرخ ها را با قفل و زنجیر بسته اند. البته فراموش نشود که چرخ آب سنگینمان هم قفل که نه بلکه دفن شده است.
,جناب دکتر آیا می دانید یکی از چهار قطب صنعتی کشور، کارخانه هایش یکی پس از دیگری، تعطیل می شوند و روز به روز به تعداد بیکارانش افزوده و هر لحظه از اقتصاد مقاومتی ، اشتغال زایی و چرخیدن چرخ صنعت بیشتر فاصله می گیرد؟
,جناب آقای دکتر روحانی، ریاست جهموری کشور عزیزمان، خیلی خیلی دیر قصد عزیمت به این استان را کرده اید. حتی دیر از آنکه بتوان نام سفر استانی ریاست جمهوری روی آن نگاشت، دیر تر از آنکه بتوانیم حتی دلمان را به وعده ها خوش کنیم .
,یادداشت از ابوالفضل احمدی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه