دستگیری 7 متخلف زیست محیطی در سردشت قبل از ارتکاب جرم
با حضور به موقع مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سردشت 7 نفر از متخلفین قبل از اقدام به صیدغیرمجاز ماهی با موتور برق در حوالی رودخانه زاب دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس اداره حفاظت محیط زیست سردشت به بُلفَت گفت: در جریان گشت زنی های مستمر و مداوم مامورین اداره حفاظت محیط زیست در حوزه استحفاظی این شهرستان تعدادی از متخلفین صید غیرمجاز قبل از ارتکاب جرم دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,خالد بایزیدی افزود: این افراد که تعداد آنها به 7 نفر می رسید در جوار رودخانه زاب اقدام به صید غیرمجاز ماهی با موتور برق می کردند که با تلاش و همکاری دوستداران محیط زیست سردشت شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی گردیدند.
,بایزیدی اظهار کرد: در این ماموریت یک دستگاه موتوربرق و 50 متر کابل از این افراد کشف و ضبط شد.
,وی با اشاره به برخورد جدی این اداره با متخلفان زیست محیطی گفت: باستناد به ماده 11 قانون شکار و صید، هرگونه صید و شکار با ادوات و آلات غیرمجاز از جمله موتور برق و مواد منفجره جرم تلقی شده و با متخلفین از طریق مراجع قضایی برخورد می شود.
,رییس اداره حفاظت محیط زیست سردشت تصریح کرد: در این راستا ضمن اخذ ضرر و زیان وارده به محیط زیست به ازای هر قطعه ماهی یکصد هزار تومان و همچنین به حبس تا شش ماه محکوم خواهند شد.
,وی با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته استفاده از موتوربرق برای صید غیرمجاز آبزیان بطور چشمگیری کاهش پیدا کرده است گفت: مردم و طبیعت دوستان با راهنمایی ها و همچنین ارائه پیام های فرهنگی در فضای مجازی و در راستای عدم استفاده از ادوات غیرمجاز جهت جلوگیری از تخریب محیط زیست و نیز اشاعه فرهنگ زیست محیطی در میان اقشار مختلف مردم تأثیر چشمگیری داشته است.
,خالد بایزیدی همچنین در خصوص ممنوعیت صدور مجوز شکار پرندگان گفت: در سالجاری هیچگونه پروانه شکار پرنده ای صادر نخواهد شد و سال 95 در استان آذربایجان غربی شکار ممنوع اعلام گردیده است.
,وی بیان کرد: مامورین اداره حفاظت محیط زیست در کلیه ساعات شبانه روز خصوصا در ایام تعطیل آماده دریافت گزارشات مردمی بوده و هر لحظه آمادگی لازم را در راستای حفاظت و حراست از زیستگاههای حیات وحش و گونه های نادر جانوری این شهرستان اعلام میدارد.
,

,

,

, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه