در رد نظریه یونسکو؛
ادعای عجیب بان کی مون درباره مسجد الاقصی
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل از یونسکو به دلیل معرفی کردن مسجد الاقصی به عنوان میراث اسلامی خالص انتقاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گناوه پرس، پایگاه بین المللی "وطن" نوشت: بان کی مون دبیرکل سازمان ملل از یونسکو به دلیل معرفی کردن مسجد الاقصی به عنوان میراث اسلامی خالص انتقاد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,استفان دوگریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل گفت: بان کی مون بار دیگر بر اهمیت شهر باستانی قدس و دیوارهای آن برای سه دین آسمانی تاکید کرد و از اهمیت ارتباط دینی و تاریخی مسلمانان، مسیحیان و یهودی ها در اماکن مقدس سخن گفت.
,دوگریک همچنین افزود: بان کی مون حق دارد نظر خاص خود را در خصوص اماکن مقدس داشته باشد.
,وی در ادامه تصریح کرد: مسجد اقصی که یک مکان مقدس برای مسلمانان است، کوه "هیکل" نیز می باشد که دیوار غربی آن مقدس ترین مکان نزد یهودی ها است. در چند قدمی آن نیز کلیسای "قدیس قبر" و "کوه زیتون" قرار دارد. این نظر دبیرکل سازمان ملل است.
,سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در نهایت گفت: دبیرکل سازمان ملل متحد همه گروه ها را به احترام گذاشتن به وضعیت موجود در اماکن مقدس در شهر قدیمی قدس فراخواند. این نظر دبیرکل کل می باشد و اعتقاد دارم که وی مثل هر شخص دیگری حق دارد نظر شخصی خود را بگوید.
,
ارسال دیدگاه