رییس اتاق بازرگانی گرگان:
وجود کالاهای بی کیفیت در بازار، تولید بومی را کمر شکسته است+تصاویر
رییس اتاق بازرگانی گرگان در همایش روز جهانی استاندارد گفت: کالاهای بی کیفیت برخی استانها در بازار، تولید کنندگان بومی را با آسیب جدی روبرو کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "رمضان بهرامی" رییس اتاق بازرگانی گرگان در همایش "روز جهانی استاندارد" گفت: کالاهای بی کیفیت برخی استانها در بازار، تولید کنندگان بومی را با آسیب جدی روبرو کرده است و متاسفانه مشاهده هستیم به همین دلیل واحد های بسیاری در آستانه تعطیلی می باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین, "رمضان بهرامی" رییس اتاق بازرگانی گرگان در همایش "روز جهانی استاندارد" گفت: کالاهای بی کیفیت برخی استانها در بازار، تولید کنندگان بومی را با آسیب جدی روبرو کرده است و متاسفانه مشاهده هستیم به همین دلیل واحد های بسیاری در آستانه تعطیلی می باشند.,وی در ادامه تصریح کرد: قوانین مزاحم شناسایی شده می بایست با همکاری بخش حاکمیتی از مسیر تولید حذف گردد.
, وی در ادامه تصریح کرد: قوانین مزاحم شناسایی شده می بایست با همکاری بخش حاکمیتی از مسیر تولید حذف گردد.,رییس اتاق بازرگانی گرگان به رابطه خوب سازمان استاندارد با بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: برخلاف برخی استانها در کارگروه رفع موانع تولید، بخش خصوصی با سازمان استاندارد مشکلی نداشته که این امر باعث افتخار می باشد.
, رییس اتاق بازرگانی گرگان به رابطه خوب سازمان استاندارد با بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: برخلاف برخی استانها در کارگروه رفع موانع تولید، بخش خصوصی با سازمان استاندارد مشکلی نداشته که این امر باعث افتخار می باشد.,"بهرامی" با تاکید بر اینکه، تولیدات باید صادرات محور و بر اساس استاندارد های جهانی صورت گیرد افزود: تولید باید در کشور به گونه ای باشد که هدف اصلی آن صادرا محور باشند و مهمترین رعایت اصول کاری آن یعنی استاندارد جهانی در این راستا دیده شود.
, "بهرامی" با تاکید بر اینکه، تولیدات باید صادرات محور و بر اساس استاندارد های جهانی صورت گیرد افزود: تولید باید در کشور به گونه ای باشد که هدف اصلی آن صادرا محور باشند و مهمترین رعایت اصول کاری آن یعنی استاندارد جهانی در این راستا دیده شود.,

,
,

,
,

,
,

,
,

,
,

,
, ,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه