فرماندار میاندوآب:

شهردار، روز پنج شنبه استعفا داده است/ عزل و برکناری وی صحت ندارد

شهردار، روز پنج شنبه استعفا داده است/ عزل و برکناری وی صحت ندارد
فرماندار میاندوآب گفت: شهردار میاندوآب، استعفای خود را روز پنج شنبه تقدیم دفتر استاندار کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر،پس از انتشار خبر استعفای شهردار، اخباری توسط افراد مختلف در شبکه های اجتماعی مبنی بر عدم صحت این خبر، منتشر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

در این اخبار عنوان شده بود  که با تماس تلفنی سخنگوی شواری اسلامی شهر موضوع استعفای شهردار تکذیب و اعلام کردند روند جزئیات برکناری شهردار متعاقبا اعلام خواهد شد.

,

در همین حال برای اینکه صحت و سقم خبر مربوط به استعفا یا عزل شهرداری را مطلع شویم، در تماسی تلفنی با فرماندار میاندوآب موضوع را با وی در جریان گذاشتیم.

,

ناصر امیری اظهار کرد: شهردار بعد از انتخابات قصد استعفا داشت که بنده با آن مخالفت کردم.

,

وی افزود: با این وجود، عبداللهی روز پنج شنبه هفته گذشته با حضور در دفتر استانداری، استعفای خود را تقدیم وی کرده است.

,

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه وی با اصرار ما برای ماندن موافقت نکرد، گفت: استاندار نیز استعفای وی را مورد پذیرش قرار داد.

,

امیری هم چنین اخبار مربوط به عزل و برکناری و انفصال را شایعه خواند و ضمن تکذیب آنها، تصریح کرد: وی استعفا داده است.

,


انتهای پیام/م

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه