فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد

کشف 18 شتر قاچاق در اردکان

کشف 18 شتر قاچاق در اردکان
سرهنگ سید رضا صادقیان از کشف 18 نفر شتر قاچاق به ارزش دو میلیارد و 300 میلیون ریال توسط ماموران پاسگاه نیروی انتظامی ساغند شهرستان اردکان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اردکان گویا، «سرهنگ سید رضا صادقیان» در گفت و گویی درباره جزئیات این خبر، اظهار داشت: ماموران پاسگاه نیروی انتظامی روستای ساغند از توابع شهرستان اردکان یک دستگاه تریلی کشنده ولوو را که با محموله دام (شتر) از شرق کشور عازم رباط کریم بود، متوقف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا,

وی ادامه داد: با بررسی هایی که توسط ماموران پلیس انجام گرفت مشخص شد این تریلی حامل 18 نفر شتر قاچاق فاقد مجوز دامپزشکی به ارزش دو میلیارد و 300 میلیون ریال است که خودروی موردنظر توقیف شد.

,

این مقام مسئول ضمن اشاره به دستگیری دو متهم و معرفی آنها به مراجع قانونی تصریح کرد: محموله شترهای قاچاق به دامپزشکی استان یزد تحویل داده شد.

,

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان اردکان در پایان یادآور شد: دام­ هایی که بدون رعایت ضوابط بهداشتی و مجوز دامپزشکی وارد کشور می شوند به عنوان «دام قاچاق» تلقی شده و پلیس در جهت کنترل و نظارت بر این موضوع، احشامی را که فاقد مجوز دامپزشکی است به عنوان توزیع خارج از شبکه توقیف و برای سیر مراحل قانونی در اختیار دامپزشکی قرار می ­دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه