رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
توقف تورم 40 درصدی سبب رکود در کشور شد
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه ما با تورم 40 درصد همراه بود که دولت جدید این تورم را متوقف کرد و این کار باعث رکود در کشور شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "سلمان خدادادی" رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در جمع خبرنگاران بروجرد گفت: جامعه ما با تورم 40 درصدی همراه بود که دولت جدید این تورم را بعد از روی کار آمدن متوقف کرد و رکود در کشور به وجود آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد ,,
وی اضافه کرد: باید زمینه های لازم برای رفع مشکل رکود در کشور ایجاد شود و دولت باید تلاش فراوانی در این راستا نماید.
,,
به گفته وی ترمیم اقتصادی یک نیاز است اما باید در همه زمینه ها این اقدام انجام شود.
,,
خدادادی اظهار داشت: با دستگاه هایی که در حوزه استخدام های دولتی تخلف می کنند برخورد می شود.
,,
وی با اشاره به قانون کار بیان کرد: با توجه به این که قانون کار سالها پیش نوشته شده اما نیاز است بخش هایی از آن اصلاح شود و برای ایجاد شغل ضروری است که علاوه بر حمایت از کارگران از کارفرمایان نیز حمایت صورت گیرد.
,,
خدادادی با اشاره به اصلاح قانون خدمات کشوری گفت: تلاش می کنیم که جلوی همه تخلفات گرفته شود و همه نواقص از جمله بیمهای، نظارت بر حقوق و اضافه دریافتی ها شفافسازی شود.
,,
به گفته وی مسائل اقتصادی در جامعه اهمیت زیادی دارند اما مسائل فرهنگی در برابر اقتصادی مهمتر هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه