مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان:
سهمیه استخدامی خوزستان علیرغم کمبود ۷ هزار معلم فقط ۸۰۰ نفر است
تقی زاده گفت: سهمیه استخدامی در نظر گرفته شده برای خوزستان جوابگوی کمبود نیروی انسانی و نیاز ما نیست اما با پیگیری های مکرر توانستیم بیشترین سهمیه را حدود ۸۰۰ نفر از وزارتخانه دریافت کنیم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مدیر کل آموزش و پرورش استان در گفتگو با اهوازنوین به سهمیه استخدامی خوزستان در آزمون آینده آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت : سهمیه استخدامی در نظر گرفته شده برای خوزستان جوابگوی کمبود نیروی انسانی و نیاز ما نیست اما با پیگیری های مکرر توانستیم بیشترین سهمیه را حدود ۸۰۰ نفر از وزارتخانه دریافت کنیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین,تقی زاده با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان عنوان کرد : استان خوزستان بر اساس اقداماتی که انجام داده و اینکه جز استان های اولویت دار است در آزمون آینده بیشترین اعتبار و نیروی انسانی را گرفته است هرچند برای رسیدن به شرایط مطلوب و ایده آل به منابع بیشتری نیاز داریم.
,وی افزود: مشکل کمبود ۷هزار نفر معلم و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان باید توسط دولت حل شود اما باید شرایط اقتصادی دولت را بپذیریم و انتظار بیشتری نداشته باشیم.
,انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه