رییس اداره بهزیستی شهرستان عجب شیر

آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان زیر ۶ سال در شهرستان عجب شیر

آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان زیر ۶ سال در شهرستان عجب شیر
رییس اداره بهزیستی شهرستان عجب شیراز اجرای طرح بینایی سنجی با هدف غربالگری بیش از 3 هزار کودک زیر 6 سال در شهرستان خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر کهتری در گفتگو با خبرنگار فرهنگ عجب شیر  گفت: در این طرح، سنجش بینایی کودکان سه تا شش سال این شهرستان تا آخر آبان جاری انجام می شود.
وی ادامه داد:پیش بینی می شود ۷۵درصد از کودکان سه تا ۶ سال شهرستان عجب شیر در طرح غربالگری بینایی‌سنجی تحت پوشش قرار می‌گیرند.
وی افزود: پایگاه های موقت این طرح با همکاری موسسه خیریه نور در مراکز بهداشتی و درمانی، خانه های بهداشت روستایی و مهدهای کودک دایر شده است.
رییس اداره بهزیستی عجبشیر اظهار کرد: این طرح در سه سطح اجرا می شود که شامل معاینه، معرفی موارد مشکوک به متخصص بینایی سنجی و ارجاع به پزشک برای درمان اختلالات بینایی است.
کهتری خاطرنشان کرد: پارسال در طرح غربالگری بینایی دو هزار و ۷۰۰ کودک این شهرستان معاینه شدند که بیش از ۱۰۰ کودک سه تا شش سال مبتلا به تنبلی و اختلال بینایی شناسایی و اقدامات لازم برای رفع مشکلات آن ها انجام شد.
وی یادآور شد: تعدادی از این کودکان برای دریافت عینک به مراکز طرف قرارداد بهزیستی معرفی و چشم ۲۷کودک از آن ها نیز با تصویب کمیسیون پزشکی به صورت رایگان جراحی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه