نخستین عمل جراحی قلب در یاسوج انجام می شود

نخستین عمل جراحی قلب در یاسوج انجام می شود
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین عمل جراحی قلب در این استان امروز در یاسوج انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس ،پرویز یزدان‌پناه در جمع خبرنگاران از نخستین عمل جراحی قلب در این استان خبر داد و اظهار داشت: این عمل با حضور دو متخصص قلب و تیم پزشکی در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج انجام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی افزود: تکمیل چرخه درمان بیماران قلبی به عنوان یکی از ضروریات حوزه درمان استان همواره مورد توجه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوده است که در این راستا با تلاش و پیگیری‌های مستمر مدیران دانشگاه و حمایت وزارت بهداشت اتاق عمل جراحی قلب، آنژیوگرافی و بخش مراقبت‌های ویژه جراحی در سفر هیئت دولت به استان به بهره‌برداری رسید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد کاهش میزان مراجعه بیماران قلبی و عروقی و جراحی قلب به استان‌های همجوار را از مهم‌ترین مزایای راه‌اندازی این بخش‌ها عنوان کرد.

یزدان‌پناه با اشاره به اینکه پیش از این سه مورد آنژیوگرافی در بیمارستان امام سجاد(ع) انجام شده بود، گفت: از فردا و با انجام نخستین جراحی قلب به تعداد بیماران خدمات آنژیوگرافی ارائه می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از انجام عمل جراحی قلب در بیمارستان امام سجاد(ع) به صورت هفتگی در روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه