حوادث تکراری رانندگی در جنوب سیستان و بلوچستان؛
7 نفر مصدوم بر اثر برخورد 2 خودروی پراید در محور دلگان به جلگه
رئیس اورژانس و فوریت های پزشکی دلگان گفت: بر اثر برخورد 2 خودروی پراید در محور دلگان به جلگه چاه هاشم، 7 نفر مصدوم شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، عبدالعزیز مجیدیان رئیس اورژانس و فوریت های پزشکی شهرستان دلگان از برخورد 2 خودروی پراید در محور دلگان به بخش جلگه چاه هاشم خبر داد و گفت: بر اثر این حادثه رانندگی 7 نفر از سرنشینان خودروها مصدوم شده اند و خوشبختانه فوتی نداشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس, دلگان پرس, ، عبدالعزیز مجیدیان رئیس اورژانس و فوریت های پزشکی شهرستان دلگان از برخورد 2 خودروی پراید در محور دلگان به بخش جلگه چاه هاشم خبر داد و گفت: بر اثر این حادثه رانندگی 7 نفر از سرنشینان خودروها مصدوم شده اند و خوشبختانه فوتی نداشته است.,وی افزود: بعد از اطلاع رسانی به پایگاه اورژانس 115 دلگان، 2 دستگاه خودرو جهت انتقال مصدومان اعزام شده اند.
,ئیس اورژانس و فوریت های پزشکی شهرستان دلگان تصریح کرد: 2 نفر از حادثه دیدگان سانحه رانندگی در محل تصادف توسط پرسنا امدادی اورژانس مداوا شده و 5 نفر از مصدومان این حادثه جهت ادامه درمان به بیمارستان خاتم الانبیا شهرستان ایرانشهر انتقال شده اند.
,عبدالعزیز مجیدیان بیان کرد: بی احتیاطی یکی از رانندگان عامل این حادثه رانندگی بوده است.
,گفتنی است محورهای مواصلاتی شهرستان دلگان از حادثه خیزترین مسیرهای مواصلاتی جنوب سیستان و بلوچستان می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه