امام جمعه موقت تایباد:
تسخیر لانه جاسوسی آمریکا کار درست و مورد تایید امام راحل بود
خطیب جمعه تایباد گفت: 13 آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست. تسخیر لانه جاسوسی کار درستی بود که امام راحل نیز آنرا تایید کرد، حالا اینکه برخی ها امروز توبه می کنند از اینکار و احساس ندامت می کنند از بدبختی خودشان است. آیا ما لانه ای که فساد و ظلم علیه این ملت در آن در حال انجام بود را باید می گذاشتیم، فعال بماند تا تمامی خونها و فداکاری های مردم از سال 42 تا 57 به هدر برود؟[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی محدثی، امام جمعه موقت تایباد در خطبه اول نمازجمعه گفت: قدر زندگیتان را بدانید قبل از اینکه مرگ به سراغ شما بیاید. باید تا این نفس را داریم، ذکر بگوییم و به فکر مرگ و قیامت باشیم. تمامی لحضات زندگی ما فرصتی برای عبادت و طاعت و بندگی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی در خطبه دوم نماز جمعه بااشاره به نزدیک شدن اربعین حسینی گفت: هر کسی که توان و امکان دارد از شرکت در زیارت اباعبدالله الحسین(ع) در روز اربعین کوتاهی و غفلت نکند.
,وی با یان اینکه اولین زائر اربعینی امام حسین(ع) جابربن عبدالله انصاری بود، ادامه داد: اهل بیت امام حسین(ع) نیز در اربعین همان سال 61 و یا در اربعین سال 62 به زیارت قبر امام حسین(ع) رفتند. به همین دلیل علمای بزرگ شیعه هر سال از نجف برای زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین با پای پیاده حرکت می کردند به سمت کربلا.
,حجت الاسلام محدثی خاطرنشان کرد: ابا عبدالله الحسین(ع) هرچه داشت بااخلاص در راه خدا داد. ان شاءالله شاهد اجتماع عظیمی از مردم در روز اربعین در کنار بارگاه این امام بزرگوار باشیم.
,وی اظهارکرد: هشتمین روز آبان ماه، سالروز شهادت اسوه دانش آموزان انقلاب اسلامی، شهید «محمد حسین فهمیده» به عنوان «روز بسیج دانش آموزی» تعیین شده است. فرزندانمان را مانند این شهید بزرگوار تربیت کنیم که برای اطاعت از امام و رهبر خود با نارنجک به زیر تانک برود نه اینکه فرزند خود را آزاد بگذاریم تا هر گناهی که می خواهد انجام دهد.
,وی به 13 آبان اشاره کرد و گفت: این روز هم سالروز تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال 43 و هم سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست. آمریکایی ها در آن لانه جاسوسی علیه انقلاب برنامه ریزی می کردند تا نهال انقلاب اسلامی ما را قطع کنند. تسخیر لانه جاسوسی کار درستی بود که امام راحل نیز آنرا تایید کرد، حالا اینکه برخی ها امروز توبه می کنند از اینکار و احساس ندامت می کنند از بدبختی خودشان است.
,وی اضافه کرد: ما لانه ای که در آن فساد، ظلم و جور علیه این ملت در آن انجام می شد را باید می گذاشتیم تا فعال باشد و تمامی خونها و فداکاری های مردم از سال 42 تا 57 به هدر برود؟
,وی عنوان کرد: سه شنبه اول صفر و سالروز ورود اهل بیت امام حسین(ع) به شام است. بدترین و سختترین شرایط اسارت اهل بیت(ع) در شام بود چراکه امام سجاد (ع) بدترین دوران اسارت خود را شام عنوان کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه