فرماندار قروه:
پدافند غیرعامل، زمینه حفظ سرمایه های کشور را فراهم خواهد کرد
فرماندار قروه پدافند غیرعامل را موجب حفظ سرمایه های کشور دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، پرویز کولانی با اشاره به فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل به تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص اشاره نمود و اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری پدافند غیرعامل همانند مصونیت بخشیدن به بدن است به گونه ای که باید کشور و مردم را در برابر تهدیدها واکسینه نماییم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی یکی از راه های پیاده سازی پدافند غیر عامل در زمینه اقتصادی را در اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: اگر ما اقتصاد خود را با توانمندی های داخلی و با استفاده از ظرفیت های موجود تامین نماییم اقتصاد خود را به خوبی واکسینه کرده ایم که تحقق اقتصاد مقاومتی را به دنبال خواهد داشت.
,فرماندار قروه با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال ضربه زدن به ایران اسلامی هستند خاطر نشان کرد: دشمن از طریق شبکه های ماهواره ای و نیز از طریق فضای مجازی به دنبال هجمه فرهنگی به ایران اسلامی و به دنبال از بین بردن اعتقادات ما می باشد که نقش پدافند غیر عامل در این زمینه نیز باید برای مقابله با اهداف دشمنان نمایان باشد.
,وی ادامه داد: ما باید با تقویت فرهنگ ناب و غنی اسلامی خود در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان بایستیم و از نفوذ دشمن جلوگیری کنیم.
,کولانی به وقوع تهدیدهای طبیعی اشاره نمود و افزود: تهدیدهای طبیعی تهدیدهایی همچون سیل،زلزله، طوفان و ... هستند که وقوع این تهدیدها خارج از کنترل انسان می باشد اما اجرای یک سری اقدامات پیشگیرانه می تواند از میزان خسارات این تهدیدها بکاهد.
,وی رعایت اول اساسی در تمامی زمینه ها را مانع از آسیب جدی در زمان وقوع تهدیدهای طبیعی برشمرد و بیان داشت: ساخت و سازهای اصولی و مناسب و نیز حفظ منابع طبیعی و جنگل ها و مراتع می تواند در کاهش خسارات تهدیدهای طبیعی موثر باشد.
,فرماندار قروه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شهرستان قروه دارای فضایی وحدت بخش و وحدت آفرین است گفت: ما نیز به عنوان فرزندان کوچک این استان به دنبال آن هستیم تا با حضور در شهرستان قروه در راستای تقویت این همدلی و این وحدت اسلامی کوشا باشیم.
,وی بر لزوم عزم جدی در رفع مشکلات جامعه تاکید کرد و افزود:باید با تقویت همگرایی ملی به دنبال برطرف ساختن مشکلات جامعه بود.
,کولانی در پایان خواستار مشارکت مردم در تمامی زمینه ها شد و بیان داشت: بدون مشارکت مردم و بدون همکاری مردم هیچ مسئولی در هیچ زمینه ای نمی تواند موفقیت داشته باشد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه