کوشکی در غرفه مرآت:
دلیلی برای رای آوردن مجدد روحانی وجود ندارد
استاد دانشگاه تهران گفت: با عملکرد بسیار ضعیف روحانی دلیلی برای رای آوردن مجدد وی وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمد صادق کوشکی فعال فرهنگی سیاسی با حضور در غرفه شبکه اطلاع رسانی مرآت در دهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال که در مصلی تهران برگزار می شود با اشاره به فضای عمومی کشور در دوران پسابرجام گفت: معتقدم با عدم توفیق برجام، آن عده ای که به توهم برجام دل بسته بودند نیز پذیرفتند که مذاکره با آمریکا نتیجه ای ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,کوشکی با بیان اینکه عموم مردم می دانستند که از برجام هیچ دستاوردی بیرون نخواهد آمد افزود: آن معدود گروهی هم که فکر می کردند برجام باعث تحولات اقتصادی می شود دریافتند که در اشتباه کامل بوده اند.
,وی در خصوص آینده حسن روحانی نیز اظهار کرد: من در سال 93 یادداشتی نوشتم و در آن به صراحت اعلام کردم که آقای روحانی اولین رئیس جمهور تک دوره ای ایران خواهد بود.
,این فعال سیاسی اجتماعی ادامه داد: اگر سال آینده ایشان رئیس جمهور مانده باشند قطعا ناشی از آن است که هیچ کس هیچ کاری برای رفتن ایشان انجام نداده است.
,کوشکی نداشتن پایگاه رای مردمی و شبکه رای ضعف اصلی روحانی در انتخابات سال آینده دانست و افزود: دلیلی برای ادامه دوره ریاست جمهوری آقای روحانی وجود ندارد.
,وی با بیان اینکه روحانی برای ترک پاستور در سال 96 به رقیب جدی نیاز ندارد اظهار کرد: معتقدم اگر یک رقیب حتی یک کارگر ساده به تنهایی با او رقابت کند روحانی شکست خواهد خورد.
,این فعال سیاسی اجتماعی اجماع رقبای روحانی در انتخابات سال آینده را بسیار محتمل خواند و گفت: از سوی دیگر رهبران اصلاحات آقای روحانی را اصلاح طلب نمی دانند که از وی حمایت کنند.
,کوشکی در خصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور که منتقدان برجام را کودکان جلوی در باغ خوانده بود گفت: کودکانی که آقای روحانی از آنها نام می برند منتقدان نیستند چراکه منتقدان برجام را باور نکرده بودند.
,وی افزود: معتقدم رفتار کودکانه به افرادی که وعده حل صد روزه مشکلات اقتصادی را باور کرده بودند و نیز فکر می کردند با برجام حتی مشکل آب هم حل خواهد شد بیشتر نزدیک باشد.
,این استاد دانشگاه تصریح کرد: وقتی منتقدان برجام، برجام را که صرفا برای تضعیف نظام ما طراحی شده بود جدی نگرفتند چگونه می توانند هم اکنون از برجام توقع داشته باشند که آنها را کودک بدانیم؟
,کوشکی در خصوص هدف تغییرات اخیر در کابینه نیز اظهار کرد: بدون تردید این تغییرات صرفا با هدف انحراف افکار عمومی از مطالبات اقتصادی و نیز فساد 8 هزار میلیاردی در صندوق فرهنگیان صورت گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه