به همت بسیج جامعه پزشکی استان البرز؛

بیمارستان ۵۴ تختخوابی شهید کلانتری در فردیس کرج افتتاح شد

بیمارستان ۵۴ تختخوابی شهید کلانتری در فردیس کرج افتتاح شد
بیمارستان صحرایی شهید کلانتری برای خدمت رسانی به مردم به مدت دو هفته در فردیس کرج آغاز بکار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان بسیج جامعه پزشکی، با تلاش بسیج جامعه پزشکی استان البرز بیمارستان صحرایی شهید کلانتری با همراهی سازمان‌های دخیل در امر سلامت این استان به مرحله افتتاح رسید.

این بیمارستان مزین به نام شهید کلانتری از شهدای والا مقام دفاع مقدس، فرمانده بهداری لشکر سید شهدا نامگذاری شده است.

 

این بیمارستان صحرایی ظرفیت ۵۴ تخت بستری برای بیمار دارد و دارای تخصص‌های زنان و زایمان، چشم، ارتوپدی، داخلی، جراحی، اطفال و دندانپزشکی است که در فردیس کرج به مدت دو هفته برپا می‌شود و آماده ارائه خدمات رایگان به مردم محروم منطقه است.

 

این بیمارستان مجهز به بخش‌های مختلف همچون بستری، اتاق عمل، ICU، CCU و آزمایشگاه است و داروخانه تخصصی با دریافت هزینه کم به بیماران خدمات ارائه می‌دهد.

 

طبق هماهنگی‌های انجام شده در زمان برگزاری بیمارستان صحرایی تمامی خدمات اورژانسی و اعلام‌های فوریتی این منطقه از کرج به بیمارستان صحرایی شهید کلانتری منتقل می‌شوند.

 

لازم به ذکر است که فردیس کرج با جمعیت بالای ۵۰۰ هزار نفر دارای بیمارستان نیست و درخواست‌های متعددی از مدیران استان و مردم جهت دائمی شدن این بیمارستان صحرایی وجود دارد.

 

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه