حشد شعبی کنترل چند ناحیه از غرب موصل را اعلام کرد
نیروهای حشد شعبی چند منطقه و روستا در غرب موصل را در قالب عملیات آزاد سازی موصل کنترل کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال، وبسایت کردی زبان (خه ندان) در خبری نوشت: در ادامه عملیات آزاد سازی موصل ، حشد شعبی امروز شنبه اعلام کرد منطقه تل تیبه و هرم و روستاهای عین بیزه و سجمه را ازدست تروریستهای داعش آزاد و تحت کنترل خود قرار داده و در حال پیشروی هستند و تروریستهای داعش در حال فرار از روستای (البو حمد) هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,,
با پیشروی های نیروهای عراق و پیشمرگ به سوی موصل تا کنون دهها منطقه از جنوب موصل و نینوا را از تسلط تروریستهای داعش خارج کرده اند.
,,
بر اساس این خبر مهمترین هدف حشد شعبی در این عملیات آزاد سازی منطقه تلعفر در 30 کیلومتری غرب موصل است که یکی از بزرگترین مناطق تحت سلطه داعش بوده و اکثر ساکنان آن ترکمان هستند.
,,
در عملیات امروز نیروهای عراقی و پیشمرگان پیروزی های چشمگیری به دست آمده و مناطق زیادی از دست تروریستهای داعش خارج شده است.
,انتهای پیام /م
]
ارسال دیدگاه