مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان خبر داد؛

پرداخت 110 میلیارد ریال تسهیلات در 6 ماه نخست سال 95

پرداخت 110 میلیارد ریال تسهیلات در 6 ماه نخست سال 95
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گلستان گفت: در 6 ماه نخست سال 95 نزدیک به 110 میلیارد ریال تسهیلات به تعداد 500 فقره در جهت ایجاد اشتغال برای مشاغل خانگی، خوداشتغالی و کارآفرینی پرداخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قابوس نامه، حسن پهلوری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گلستان، افزود: تخصیص 70 درصد از تسهیلات صندوق در جهت ایجاد اشتغال روستاییان سیاست ما در زمینه تخصیص تسهیلات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

وی با اشاره به سیاست دولت در جهت ایجاد اشتغال پایدار در منطقه محروم،  ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد خانوارهای روستایی را یکی از مهمترین اهداف صندوق دانست.

,

پهلوری در ادامه آمادگی لازم در جهت حمایت از تشکل های مردمی در قالب کارهای اقتصادی با هدف ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد و جلوگیری از مهاجرت از روستا را با کارمزد 7 تا 10 درصدی تسهیلات بسته به موقعیت مکانی و پروژه اعلام کرد.

,

مدیر صندوق کارآفرینی امید گستان با بیان اینکه طبق تفاهم نامه صندوق با معاونت توسه روستایی منطقه محروم و شرکت بخش خصوصی منعقد شد، 4 میلیارد تومان از تسهیلات غیرمشارکتی و قرض الحسنه در جهت پرورش اسب در جهت جلوگیری از خروج ارز و اسبهای خارجی از کشور از صندوق تخصیص داده شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه