logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

واردات پرتقال و نارنگی مشروط شد

واردات پرتقال و نارنگی مشروط شد
وزیر جهاد طی نامه‌ای به وزیر صنعت اعلام کرد: به کسانی که سه کیلو پرتقال یا نارنگی صادر کنند، از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ شهریور ماه سال آینده اجازه واردات یک کیلوپرتقال یا نارنگی داده می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک منبع آگاه از ارسال این نامه خبر داد و با بیان اینکه امسال وضعیت تولید مرکبات بسیار مطلوب است و کشور مازاد تولید مرکبات دارد، اظهار داشت: به تازگی وزیر جهاد کشاورزی طی نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که به صادرکنندگانی که بتوانند در حال حاضر سه کیلوگرم پرتقال یا نارنگی را از کشور صادر کنند، سال آینده از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ شهریور ماه  اجازه واردات یک کیلوگرم پرتقال داده خواهد شد.

به گفته این مقام آگاه، این اقدام در راستای سیاست بازار در مقابل بازار انجام خواهد شد که پیش از این نیز واردات میوه موز به صادرات سیب درختی از کشور مشروط شده بود.

به گزارش مهر، پیش از این واردات میوه جز موز، انبه، نارگیل و آناناس به کشور ممنوع بود اما همواره شاهد قاچاق گسترده انواع میوه‌های خارجی به بازار بودیم که این مسئله باعث شده بود برخی کارشناسان پیشنهاد کنند دولت برای جلوگیری از ورود آفات قرنطینه‌ای به کشور، واردات میوه را آزاد کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه