بخشدار بام و صفی آباد :

مصدومیت 4 دانش آموز نوده ای بر اثر واژگونی سرویس مدرسه

مصدومیت 4 دانش آموز نوده ای بر اثر واژگونی سرویس مدرسه
محمد رحیم زاده گفت : این حادثه حوالی ساعت یک رخ داد که 3 دانش آموز به صورت سرپایی مداوا شدند و یک دانش آموز به بیمارستان سبزوار اعزام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  سپهرآیین، بخشدار بام و صفی آباد  با اشاره به سانحه واژگونی سرویس مدرسه دانش آموزان نوده ای در بخش بام و صفی آباد به خبرنگار ما گفت: این حادثه روز چهارشنبه در مسیر بازگشت دانش آموزان اهل نوده از مدرسه  در مسیر بام به نوده رخ داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,

«محمد رحیم زاده» با بیان اینکه یا توجه به فاصله 4 کیلومتری روستای توده به بام، این 4 دانش آموز با سرویس سمند آن هم به طور روزانه رفت و آمد می‌کنند، افزود: این حادثه حوالی ساعت یک رخ داد که 3 دانش آموز به صورت سرپایی مداوا شدند.

,

بخشدار بام و صفی آباد  با اشاره به شدت جراحات وارده و مصدومیت از ناحیه سر و صورت در یک دانش آموز، خاطر نشان کرد: به درخواست خانواده دانش آموز، این مصدوم سانحه راهی بیمارستان شهرستان سبزوار شد که فرآیند مداوا و عمل جراحی صورت گرفته است که روز شنبه مرخص خواهد شد.

,

وی تصریح کرد: دلیل این حادثه عدم تسلط راننده به خودرو در سرعت غیر مجاز در محور بام به نوده از توابع بخش بام و صفی آباد شهرستان اسفراین بوده است.

,

عکس/تزئینی

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه