مدیر انجمن عکس بسیج استان اردبیل خبر داد؛
جشنواره عکس موبایلی "نبض عاشورا" کشوری شد
مدیر انجمن عکس بسیج استان اردبیل از استقبال کم نظیر عکاسان از جشنواره عکس موبایلی "نبض عاشورا" و کشوری شدن آن خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، قربان ادراکی در جلسه هماهنگی اولین سوگواره عکس موبایلی نبض عاشورا اظهار داشت: بدلیل استقبال کم نظیر عکاسان سراسر کشور این سوگواره بصورت کشوری برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,وی افزود: این سوگواره با مشارکت استودیو عکاسی لنزو و انجمن عکس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل با موضوعات محرم و عزاداری، عادشورا و نماز، عاشورا و سبک زندگی ایرانی اسلامی، اندیشه و سیره ائمه معصومین و زندگانی ایشان و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی برگزار می شود که تاکنون نزدیک به 206 نفر از عکاسان سراسر کشور در مسابقه شرکت کرده اند.
,مدیر انجمن عکس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل در ادامه گفت: با توجه به اینکه عکاسان سراسر کشور بصورت خودجوش در سوگواره شرکت کرده اند قرار براین شد که سوگواره بصورت کشوری برگزار شود و هرعکاس می تواند تا بیستم آبانماه تعداد 3 قطعه عکس ا زمراسمات ماه محرم سال 1395 را از طریق تلگرام به آدرس@LENZOARDEBIL ارسال کنند.
,ادراکی جوایز ای سوگواره را به این شرح اعلام کرد:
,نفر اول :ربع سکه بهار آزادی،لوح سپاس و تندیس سوگواره نبض عاشورا
,نفر دوم : ربع سکه بهار آزادی و لوح سپاس سوگواره نبض عاشورا
,نفر سوم : ربع سکه بهار آزادی و لوح سپاس سوگواره نبض عاشورا
,به 5 اثر شایسته تقدیر ، لوح سپاس و جوایز نفیس اهداء خواهد شد.
,آدرس دبیرخانه : اردبیل – خیابان فلسطین – نبش سه راه جامی – استودیو لنزو- 04533521000
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه