دستگیری کلاهبردار 500 میلیون ریالی در جویبار

دستگیری کلاهبردار 500 میلیون ریالی در جویبار
فرمانده انتظامی جویبار از دستگیری کلاهبردار 500 میلیون ریالی در جویبار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی اکبر درویشی در گفت‌وگو با جویباران اظهار کرد: درپی مراجعه یکی از شهروندان به کلانتری 11 این فرماندهی مبنی بر کلاهبرداری از وی توسط سه نفر با صدور چک بلامحل، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات از مال‌باخته دریافتند، کلاهبرداران پس از خرید لوازم خانگی به ارزش 500 میلیون ریال با ارائه چک بلامحل از این فرد کلاهبرداری کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان جویبار گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، مخفیگاه متهمان را در قائم‌شهر شناسایی کردند و با هماهنگی قضایی در عملیاتی هماهنگ و ضربتی آنان را دستگیر کردند.

درویشی در پایان گفت: متهمان در تحقیقات و بازجویی‌های فنی پلیس به کلاهبرداری از شاکی اعتراف کردند و پس از تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شدند.
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه