700 میلیارد ریال هزینه بر باد رفت
نشت آب از سدی که جهانگیری افتتاح کرد
سد بار شهر نیشابور که با هزینه زیادی سال گذشته با غرور توسط معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد، امسال توانایی نگهداری حجم آب را ندارد و به زمین های اطراف نشت می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، سد خاکی بار که با هزینه۷۰۰میلیارد ریالی اردیبهشت سال گذشته با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید اکنون دچار نشتی آب بیش از حد شده است که باعث ایجاد باتلاق هایی در زمین های اطراف این سد شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, عطارنیوز, عطارنیوز,اکبر علیپور مدیر اداره آب منطقه ای شهرستان نیشابور در این خصوص به خبرنگار عطارنیوز گفت: سد بار از نوع خاکی است و هر سد خاکی دچار کمی نشتی آب می باشد ولی سد بار بیش از حد مجاز نشتی داشته است.
,وی ادامه داد: با احداث بلنکت تا حدودی از نشت آب جلوگیری به عمل آمده است و در حال چک کردن آن هستیم تا این نقص رفع شود.
,علیپور گفت: برای سد بار تاکنون ۷۰۰میلیارد ریال هزینه شده است و برای احداث تصفیه خانه و خط انتقال به۷۰۰میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز داریم.
,طبق بررسی های انجام شده در این اوضاع نابسامان اقتصادی کشور بودجه گزافی برای تعمیر مجدد این سد باید هزینه شود.
,لازم به ذکر است سد مخزنی بار از نوع خاکی با هسته رسی و طول تاج ۱۵۱۰ متر می باشد که ارتفاع آن از پی ۴۳ متر است، تأمین آب شرب شهرهای نیشابور و فیروزه به میزان ۷ میلیون متر مکعب در سال، تامین آب مورد نیاز صنعت مجتمع فولاد خراسان به میزان ۵ میلیون متر مکعب در سال، مهار سیلات و جلوگیری از خسارات سیلاب به اراضی و روستاهای مسیر رودخانه و بهبود و تنظیم حقابه و افزایش درآمد کشاورزان از مهمترین اهداف احداث سد بار می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه