قطع درختان کهنسال بروجرد در سایه بی توجهی ها

قطع درختان کهنسال بروجرد در سایه بی توجهی ها
رئیس محیط زیست بروجرد گفت: در سایه بی نظارتی شهرداری بروجرد بسیاری از درختان کهنسال خانه های قدیمی بروجرد در هنگام تخریب، قطع می شوند که این قطع درختان به بهانه بازسازی بخش های فرسوده شهری در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "مصطفی مصطفی وند" رئیس محیط زیست بروجرد گفت: یکی از برنامه های شهرداری بازسازی بخش هایی از بافت فرسوده شهری است که متاسفانه به دلیل نبود نظارت ها و بی تفاوتی شهرداری به فضای سبز، بسیاری از درختان موجود در این بافت ها و خانه های تاریخی قطع می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, "مصطفی مصطفی وند" رئیس محیط زیست بروجرد , گفت: یکی از برنامه های شهرداری بازسازی بخش هایی از بافت فرسوده شهری است که متاسفانه به دلیل نبود نظارت ها و بی تفاوتی شهرداری به فضای سبز، بسیاری از درختان موجود در این بافت ها و خانه های تاریخی قطع می شوند.,


وی اضافه کرد: هر یک از این درختان کهنسال عمر بالای 100 سال دارند که بدون توجه به فضای سبز به راحتی قطع شده و فقط تنه درختان باقی می مانند.

,
,


به گفته وی ساخت و سازها و نوسازی بافت های فرسوده نباید سبب تخریب فضای سبز و قطع درختان شود در حالی که در بروجرد هر روز قطع درختان به دلیل ساخت و سازها مشاهده می شود و در واقع فضای سبز هم در حال تخریب است.

,
,


مصطفی وند اظهار داشت: در بازرسی های به عمل آمده مشاهده شده که هیچ نظارتی از سوی شهرداری بر روی این موضوع وجود ندارد و درختان قدمت دار خانه های تاریخی بروجرد هم در حال تخریب هستند.

,
,


رئیس محیط زیست بروجرد اضافه کرد: همچنین در برخی از پیاده روهای سطح شهر نیز برخی از شهروندان اقدام به هرس درختان می کنند تا نمای ساختمان آنها مشخص شود که این کار نیز ضربه سختی به فضای سبز وارد می کند.

,
,


به گفته وی شهرداری باید بیشتر رصد کند و حفظ و صیانت از فضای سبز شهری، طبیعت و درختان را در اولویت کاری خود قرار قرار دهد.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه