سانحه رانندگی در محور تربت حیدریه به زاوه و 7 مصدوم
با آغاز فصل برداشت زعفران سلسله تصادفات و سوانح رانندگی همچنان در محور زاوه به تربت حیدریه ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، از مصدومیت 7 نفر در برخورد پراید و وانت پیکان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,سعید برات زاده افزود: این سانحه در ساعت 5:46 بامداد دیروز در محدوده روستای شهن آباد از توابع شهرستان زاوه رخ داده که بلافاصله تیم های امدادی اورژانس و هلال احمر در صحنه حاضر و مصدومان را به مرکز درمانی نهم دی منتقل کردند.
,محور ارتباطی تربت حیدریه - زاوه، به عنوان پایتخت زعفران ایران و جهان، بیش از 28 کیلومتر طول ندارد اما طی همین مسیر به ظاهر کوتاه در فصل برداشت طلای سرخ بیش از 1.5 ساعت زمان می برد.
,به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی زاوه، روزانه 6 تا هشت هزار خودرو از این محور گذر می کنند و حال آنکه ظرفیت این مسیر بر اساس استاندارد های موجود تنها تردد سه هزار خودرو در روز است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه