فرماندار شهرستان نیر:

ستاد سامان ازدواج در نیر تشکیل می شود

ستاد سامان ازدواج در نیر تشکیل می شود
فرماندار شهرستان نیر از تشکیل ستاد سامان ازدواج به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان و صحیح خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیریمیز، ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان نیر با حضور جوانان، نخبگان و اعضا در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز,

 

,

در این جلسه احمدی فرماندار شهرستان نیر از تشکیل ستاد سامان ازدواج خبر داد و گفت: به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان و صحیح ونیز ترغیب جوانان به ازدواج آسان ستاد سامان ازدواج درشهرستان نیر تشکیل می شود.

,

 

,

فرماندار نیر در ادامه به برگزاری کلاس های آموزشی زندگی خانواده و پیش از ازدواج برای جوانان اشاره کرد و گفت: تاکنون 200 نفر از این آموزش ها استفاده کرده و برای 5 زوج نیز جهیزیه توسط اداره بهزیستی تهیه شده است.

,

 

,

در پایان این جلسه حکم ابلاغ  اعضای ستاد سامان ازدواج شهرستان نیر به سه نفر از حاضرین از جمله مشاورامور جوانان، مشاور بانوان و خانواده و رئیس اداره بهزیستی شهرستان تقدیم شد.
 

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه