فرمانده بسیج دانش آموزی خواهران تویسرکان:
ادغام تفکر بسیجی و روحیه نوجوانی، پویایی جامعه را دو چندان می کند+تصاویر
فرمانده بسیج دانش آموزی خواهران تویسرکان گفت: تقویت روحیه خودباروی و تبیین ارزش های اسلامی و انقلابی می تواند در سایه بسیج شکل گیرد و اگر با نیروی نوجوانی ادغام شود، پویایی جامعه را دو چندان می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا «خدیجه الوندی» در گفت و گو با خبرنگار رودآور؛ دانش آموزان را نماد پویایی، شادابی و نشاط یک جامعه دانست و گفت: ادغام تفکر بسیجی با روحیه نوجوانان و جوانان، سبب ساز تحرک جامعه به سمت یافتن حقیقت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,وی با بیان اینکه هفته بسیج دانش آموزی فرصت مناسبی برای شناساندن عمق عشق نوجوان امروزی به حقیقت شناسی در راه اسلام و انقلاب است، اظهار کرد: تقویت روحیه خودباروی، انتقال تفکر بسیجی، تبیین ارزش های اسلامی و انقلابی می تواند در سایه بسیج شکل گیرد.
,فرمانده بسیج دانش آموزی خواهران تویسرکان افزود: شهرستان تویسرکان بیش از 90 دانش آموز شهید دارد و این مطلب نشان دهنده آن است که این شکوفه های انقلاب برای حفظ آرمان های خود همچون درختی تناور مقتدرانه ایستادند و به مانند کوهی استوار اجازه دست درازی به دشمنان این مرزم و بوم ندادند.
,الوندی عنوان کرد: امروز دانش آموزان ما در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و فناوری فعالیت های گسترده ای انجام داده اند و بسیج دانش آموزی به عنوان مجری طرح آیه های تمدن در سطح مدارس حمایت های معنوی و مادی خود را از دانش آموزان ممتاز داشته و دارد.
,وی با تبریک مجدد هفته بسیج دانش آموزی، افزود: شرکت در نماز جمعه، غبارروبی گلزار مطهر شهدا، برگزاری نشست های بصیرتی و برگزاری مسابقات فرهنگی در سطح مدارس از جمله برنامه های این هفته است.
,فرمانده بسیج دانش آموزی خواهران تویسرکان تصریح کرد: در روزی که غبارروبی گلزار شهدا انجام شد، از دانش آموزان خواستیم هر کدام نام یک شهید را یادداشت کنند و با تحقیق درباره زندگی آن شهید، الگوی زندگی خود را انتخاب کنند و این گونه سعی بر آن شد تا فرهنگ ایثار و شهادت در به نسل جوان منتقل شود.
,

,

,

,

, فاطمه زنگنه
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه