دادستان خلیل آباد:
تقویت منابر یکی از ضروریات عزاداری در ایام محرم است
دادستان خلیل آباد گفت: روحانیون باید بتوانند در منابر مسائلی را مطرح کنند که جوانان را جذب کند و اشکالی ندارد که در منابر از مسائلی نظیر داعش، سیاست های روز و آسیب های اجتماعی گفته شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، مجتبی همتی، دادستان خلیل آباد ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان که در دفتر فرماندار خلیل آباد برگزار شد، اظهار داشت: نبود منبرهای بروز در ایام محرم یک خلاء بزرگی است که در سراسر کشور دیده می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی در ادامه با بیان اینکه روحانیونی که برای منابر استفاده می شود بروز نیستند و مباحثی که مطرح می کنند زیاد متناسب با جوانان نیست، خاطر نشان کرد: جوانان باید درباره آسیب ها و اهداف قیام امام حسین(ع) توجیه شوند و از فرصت محرم به بهترین وجه ممکن استفاده کنیم.
,همتی همچنین نبود روحانیون آشنا به مسائل روز، را یکی از بزرگترین آسیب های ایام عزاداری محرم و صفر دانست و تصریح کرد: تقویت منابر یکی از ضروریات عزاداری در ایام محرم است تا بهره برداری کامل از منابر این ایام صورت بگیرد.
,وی اذعان کرد: روحانیون باید بتوانند در منابر مسائلی را مطرح کنند که جوانان را جذب کند و اشکالی ندارد که در منابر از مسائلی نظیر داعش، سیاست های روز و آسیب های اجتماعی گفته شود.
,دادستان خلیل آباد در پایان بیان کرد: برگزاری اجتماعات باشکوه و استفاده از روحانیون برجسته در ایام محرم می تواند در رشد و بالندگی جوانان و دستیابی به اهداف واقعی قیام عاشورا موثر باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه