نمایش "پنجگانه خون، خورو ملمداس"در بندرعباس به روی صحنه رفت+تصاویر

نمایش "پنجگانه خون، خورو ملمداس"در بندرعباس به روی صحنه رفت+تصاویر
نمایش پنجگانه خون، خورو ملمداس به نویسندگی و کارگردانی علیرضا داوری اثری از گروه تئاتر آینه جنوب در تماشاخانه آفتاب بندرعباس به روی صحنه رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده ؛ نمایش پنجگانه خون، خورو ملمداس به نویسندگی و کارگردانی علیرضا داوری اثری از گروه تئاتر آینه جنوب در تماشاخانه آفتاب بندرعباس به روی صحنه رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,

 

,

این نمایش بازیگرانی چون  ؛ عارف رمضانی (مردی با مرگ سرخ) ؛ رضا جعفری (منتیل پا) ؛عیسی سلطانی (بختک)؛فرناز عسکری (حوری)؛معصومه جعفری (دختر ملمداس)؛ نسرین جعفری (ملمداس) به ایفای نقش می پردازند.

,

 

,

نمایش پنجگانه خون، خورو ملمداس از شنبه 8 آبان ماه تا 18 آبان ماه در تماشاخانه آفتاب بندرعباس، هر روز ساعت 19 به روی صحنه می رود و این اثر نگاهی وامدارانه و وفدار به نمایشنامه داستانهای بارش مهر و مرگ عباس نعلبندیان دارد.

,

 

,

انتهای پیام/م

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه