آغاز طرح سنجش بینایی کودکان 3 تا 6 سال در اصلاندوز
پایگاه سنجش بینایی اصلاندوز غربالگری بینایی کودکان 3 تا 6 ساله را در مرکز بهداشت و درمان شهید چمران این شهر آغاز کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارس تبار،برنامه پیشگیری از تنبلی چشم با هدف پیشگیری، کشف و مداخله بهنگام اختلالات بینایی از ابتدای آبان ماه امسال آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,طبق اعلام پایگاه سنجش بینایی شهر اصلاندوز در این برنامه کلیه کودکان 3 تا 6 ساله با هدف غربالگری ، تشخیص زودرس و درمان بموقع بیماری آمبلیوپی و سایر اختلالات بینایی توسط مربیان مجرب و آموزش دیده مورد سنجش بینایی قرار می گیرند.
,خانواده ها می توانند هر روز از ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر با در دست داشتن شناسنامه کودک 3 تا 6 ساله خود و مراجعه به پایگاه سنجش بینایی واقع در مرکز بهداشت و درمان شهید چمران شهر اصلاندوز در طرح مذکور شرکت کرده و از صحت سلامت بینایی فرزند خود اطمینان حاصل کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه