امام جمعه گلپایگان:
دشمن به دنبال فتح فکرها و اندیشه ها است
حجت الاسلام اسماعیلی گفت: امروز دشمن با قلم و فیلم ها و مستندهای گوناگون به جنگ اعتقادات ما می آید و دانش آموزان ما وظیفه دارند در این دوران فهمیده های زمان خود باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار عالمان، امام جمعه گلپایگان با اشاره به تغییر تاکتیک دشمن در سال های اخیر و به راه اندازی جنگ نرم اظهار کرد: دشمن به دنبال فتح خاکریز فکرها و اندیشه ها است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان،,حجت الاسلام محمدرضا اسماعیلی امروز در مدرسه امام خمینی گلپایگان گفت: دشمن امروز از آنچه در توان دارد استفاده می کند تا فکر دانش آموزان ما را ضایع کند.
,وی افزود: امروز دشمن با قلم و فیلم ها و مستندهای گوناگون به جنگ اعتقادات ما می آید و دانش آموزان ما وظیفه دارند در این دوران فهمیده های زمان خود باشند.
,امام جمعه گلپایگان در ادامه تصریح کرد: ما همواره باید مدافع این نظام ولایت مدار باشیم تا دشمن نتواند با تئوری و جنگ های سیاسی، فرهنگی به کشور آسیبی برساند.
,حجت الاسلام اسماعیلی دانش آموزان را فهمیده های زمانه دانست که باید در لباس دیگر و فکر برتر در جامعه ظهور کنند.
,وی با اشاره به قدرت ایران در منطقه و تاثیر آن بر تحولات کشورهای اسلامی عنوان کرد: اگر ایران در کنار ملت عراق نبود ترکیه تاکنون بخشی از عراق را به تصرف خود درآورده بود.
,امام جمعه گلپایگان خاطرنشان کرد: تغییر نظام های پوشالی و باطل و ایجاد حکومت ارزشی اسلامی در دنیا از اهداف امام از صدور انقلاب بود.
,حجت الاسلام اسماعیلی با بیان اینکه هر نقطه ای از جهان استکبار به زیر سوال رفته است نشانه هایی از صدور انقلاب ما به آن کشور بوده است، تصریح کرد: برخی به غلط در گذشته فکر می کردند معنای صدور انقلاب از کلام امام، جنگ و تصاحب سرزمین ها است.
,حبیب الله جمالی مدیر آموزش پرورش شهرستان در پایان از 36 هزار شهید دانش آموز یاد کرد و یاد و خاطره 73 دانش آموز شهید شهرستان و 13 معلم شهید آن را گرامی داشت.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه