مدیر کل راه آهن هرمزگان:
10میلیون تن بار توسط شبکه ریلی هرمزگان حمل شد
مدیر کل راه آهن هرمزگان از حمل 9 میلیون و730 هزار و822 تن محمولات اعم از ترانزیت، نفتی و غیرنفتی بار توسط شبکه ریلی هرمزگان در سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پورفخری،مدیر کل راه آهن هرمزگان در گفتگو با هرمز با بیان عملکرد این سازمان در سال جاری گفت:در هفت ماهه نخست سال 95 با توسعه خطوط ریلی در محوطه بندری شهید رجایی سهم جابجایی بار توسط حمل ونقل ریلی نسبت به جاده 20 درصد افزایش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی با اشاره به رشد 20 درصدی در زمینه تناژ و29 درصدی در زمینه تعداد واگن در بندر شهید رجایی اظهار کرد:در هفت ماهه نخست سال جاری 9 میلیون و730 هزار و822 تن محمولات اعم از ترانزیت، نفتی و غیرنفتی بوسیله 157هزار و 594 دستگاه واگن حمل شده است.
,پورفخری افزود: در سال جاری 57هزارو 432دستگاه واگن به میزان 3 میلیون و 901هزار و 265 تن عملیات بارگیری انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد 13 درصدی داشته است.
,مدیر کل راه آهن با بیان اینکه بوسیله یکصدهزار و 162دستگاه واگن به میزان 5 میلیون و 829 هزار و 557 تن عملیات تخلیه بار انجام شده گفت: در زمینه تخلیه بار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد واگن 33 درصد و از لحاظ تناژرشد 26 درصدی داشته است.
,وی اهم کالاهای جابجا شده را مواد معدنی، مس، مازوت، کانتینرباردار و خالی، رول دانست و تاکید کرد: عملکرد راه آهن در زمینه تخلیه و بارگیری کانتینری در هفت ماهه اول سال جاری با رشد 81 درصدی از 30 هزار و 112 TEU در سال گذشته ، به 54 هزار و 632 TEU در سال جاری رسیده است.
,پورفخری با اشاره به رشد 12 درصد تن کیلومتر مرزی خاطرنشان کرد: در سال گذشته این میزان معادل 3 میلیارد و 328 میلیون و 536هزار و 569 تن کیلومتر بوده که این عدد به سه میلیارد و 738 میلیون و 98هزار و 858 تن کیلومتر در سال جاری افزایش یافته است.
,,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه