قدیری ابیانه:
اینکه گفته شود مدت زیادی از برجام نگذشته "فرافکنی" است
کارشناس مسائل استراتژیک گفت: این اظهار نظر آقای روحانی که هنوز مدت زیادی از برجام نگذشته است لذا نباید از برجام توقع داشت فرافکنی است.[
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرآت با بیان اینکه یکی از مشکلات دولت فعلی دادن وعده های زیاد در حوزه مسائل اقتصادی است گفت: از سویی دیگر دولت آقای روحانی بجای اینکه به حل این مشکلات بپردازد به طور مداوم آنها را متوجه دولت قبل می کند.
, شبکه اطلاع رسانی مرآت,قدیری ابیانه با انتقاد از این رویکرد دولت یازدهم که حل مشکلات اقتصادی را به دستیابی به برجام موکول کرده است افزود: معتقدم هرچند تحریم ها مشکلاتی را برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است اما عمده مسائل اقتصادی به داخل کشور مربوط می شود.
,وعده های اقتصادی دولت عملی نشده است
, وعده های اقتصادی دولت عملی نشده است,وی به عدم تحقق وعده حل مشکلات اقتصادی در صد روز اول دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: با گذشت نزدیک به چهارسال این وعده ها عملی نشده است لذا نباید امیدوار بود در چهارسال بعدی نیز حل شود.
,این کارشناس مسائل استراتژیک با یادآوری بدهی 540 هزار میلیارد تومانی دولت در حوزه های مختلف تصریح کرد: این میزان بدهکاری به اندازه 8 سال درآمد نفتی کشور است به گونه ای که می توان گفت هر خانواده ایرانی 4 نفری حدود 27 میلیون تومان بدهکار است.
,قدیری ابیانه با بیان اینکه دولت مطابق قانون باید یارانه 30 درصد افراد کشور را که از تمکن مالی لازم برخوردارند قطع کند اظهار کرد: حدود 12 هزار میلیارد تومان یارانه فقط به ثروتمندان جامعه پرداخت می شود که دولت تاکنون به خاطر مسائل انتخاباتی از قطع آن خودداری کرده است.
,درخواست روحانی از رئیس جمهور فرانسه ننگ ملی بود
, درخواست روحانی از رئیس جمهور فرانسه ننگ ملی بود,وی با انتقاد از دید انتخاباتی و جناحی مقامات ارشد دولت در اغلب مسائل گفت: به عنوان مثال آقای روحانی در دیدار با رئیس جمهور فرانسه از وی می خواهد هواپیماهای ایرباس را قبل از انتخابات تحویل ایران دهد که واقعا این رفتار برای کشوری به عظمت ایران ننگ است.
,سفیر سابق ایران در مکزیک به ابراز نگرانی سفیر سابق انگلستان در خصوص احتمال ناکامی آقای روحانی در انتخابات 96 اشاره کرد و افزود: آقای روحانی باید پاسخ دهند در مدت ریاست جمهوری خود چه عملکردی داشته اند که باعث شده دشمنان این گونه از وی حمایت کنند؟
,اینکه گفته شود مدت زیادی از برجام نگذشته فرافکنی است
, اینکه گفته شود مدت زیادی از برجام نگذشته فرافکنی است,قدیری ابیانه با یادآوری اظهارات روحانی در خصوص لغو یکباره تحریم ها در روز اجرای برجام گفت: امروز با گذشت نزدیک به یک سال از اجرای آن، آقای روحانی می گوید هنوز مدت زیادی از برجام نگذشته است که توقع داشته باشیم مشکلات کشور حل شود که بنده این اظهار نظر را فرافکنی می دانم.
,وی با ابراز امیدواری برای تک دوره ای شدن ریاست جمهوری حسن روحانی اظهار کرد: معتقدم اگر تیم عملیات روانی دولت موفق نشود فضای جامعه را احساساتی و هیجانی کند و مردم نیز فریب طراحی های این تیم را نخورند آقای روحانی تک دوره ای خواهد شد.
,مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام ادامه داد: به نظرم به علاوه اینها، دلایل زیادی نیز برای رد صلاحیت وی در انتخابات آتی وجود دارد که کوتاه آمدن در برابر دشمن، میدان دادن به فتنه گران و توهین به فهم ملت از جمله این دلایل است.
,قدیری ابیانه به اظهارات اخیر رئیس جمهور در سفر به تایلند اشاره کرد و گفت: اینکه علت پیشرفت تایلند و مالزی را صرفا به تعامل با دنیا محدود بدانیم و عوامل فرهنگی و داخلی را نادیده بگیریم اشتباه کرده ایم.
,وی اصلاح فرهنگ عمومی در حوزه اقتصاد را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اگر مسائلی نظیر بهره وری، خلاقیت اداری و اقتصادی، سبک زندگی اسلامی ایرانی و ... مورد توجه برنامه ریزان قرار نگیرد نباید توقع بهبود مسائل اقتصادی را داشته باشیم.
]
ارسال دیدگاه