مسئول تحقیقات خانه ی آمریکای لاتین
گسترش روحیه ی استکبار ستیزی، ضرورت آزادی بشریت است + تصاویر
شهرابی گفت : ملت ایران در مبارزه با استکبار جهانی دارای پیشینه ای عظیم است و با گذشت زمان نیز این روح مبارزه با ظالمان بیش از پیش درخشنده تر خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا؛ صبح امروز با حضور عبدالحمید شهرابی مسئول تحقیقات خانه ی آمریکای لاتین نشست استکبارستیزی از یمن تا ونزوئلا در سالن آمفی تئاتر دانشگاه تفرش برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا, ,
,
, شهرابی در ابتدا با بیان اینکه نظام سرمایه داری در عصر کنونی مصداق بارز استکبار در سطح دنیا است ، گفت : ۱۴۷ شرکت در سطح دنیا بیش از نیمی از ثروت های جهان را به خود اختصاص داده اند و جالب تر آنکه افراد وابسته به این ثروت ها کمتر از یک درصد جمعیت جهان را به تشکیل می دهند و متاسفانه همین جمعیت یک درصدی با اتکا به روحیه سلطه جویی خود فقر و گرسنگی را در جهان ایجاد کرده اند.
,وی در ادامه افزود: روح و ذات بشر دوستانه ی جمعیت جهان راهی جز مبارزه و ایستادگی در برابر این نظام های سلطه را باقی نمی گذارد.
,مسئول تحقیقات خانه ی آمریکای لاتین با بیان اینکه قدرتمند شدن یکی از الزمات ایستادگی در برابر استکبار جهانی است ، اظهار کرد: مبارزه علیه استکبار نیازمند داشتن برنامه ی مدون است و با عمق دادن به انقلاب اسلامی می توان به اهداف مبارزه با استکبار که همان دستیابی به استقلال و آزادی است دست پیدا کرد.
,شهرابی با بیان اینکه استکبارستیزی ضرورت آزادی بشریت است، خاطر نشان کرد: ملت ایران در مبارزه با استکبار جهانی دارای پیشینه ای عظیم است و با گذشت زمان نیز این روح مبارزه با ظالمان بیش از پیش درخشنده تر خواهد شد.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه