از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین منتشر شد؛
بیانیه بزرگداشت یوم الله "13 آبان" + اعلام مسیرهای راهپیمایی
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین به مناسبت بزرگداشت "13 آبان" با صدور بیانیهای از مردم شهیدپرور استان قزوین دعوت کرد تا پیام استکبارستیزی خود را به گوش جهانیان برسانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیمالشأن ، شهدای یومالله سیزدهم آبان به ویژه دانشآموزان شهید سال 1357 و سی و یک شهید دانشجوی پیرو خط امام (ره) و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا ، با صدور بیانیهای یومالله سیزدهم آبان را روز " اعلام برائت و فریاد کوبندۀ خشم و نفرت و انزجار " امتهای آزاده و اسلامی به ویژه ملت مبارز ، بیدار و استکبار ستیز ایران اسلامی علیه استکبار آمریکایی دانست و اعلام کرد:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,در ابتدای این بیانیه آمده است:
آمریکا کماکان محور شرارت و جنایت و رأس استکبار است و 13 آبان امسال روز بزرگ ـ فریادرسای « مرگ بر آمریکا » خواهد بود.
با ادامۀ رفتار و ادبیات زشت ، اهانت آمیز و زورگویانه دولتمردان امریکا در مواجهه با سایر کشورهای مستقل ، آزادیخواه عدالت طلب و مسلمان به ویژه ملت بزرگ و صلحطلب ایران اسلامی، ملت شهید پرور و استکبارستیز ایران همچنان آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن شماره یک خود و بلکه جامعه بشری و صلح و امنیت جهانی میداند.
سیزدهم آبان صرفاً چند رویداد تاریخی نیست بلکه نماد استکبارستیزی ملت بزرگ ایران و سیلی جوانان قدرتمند و باایمان متکی بر قدرت الهی و پیرو رهبر الهی بر هیمنه پوشالی استکبار والگویی عملیاتی و جهانی در مبارزه علیه قدرتهای شیطانی و استکباری است.
این بیانیه در ادامه میافزاید: سیزدهم آبان ماه در حافظه تاریخی ملت بزرگ و شجاع ایران اسلامی نقطه عطفی در جهت سرعت بخشیدن به روند شکلگیری ، تداوم، استمرار و بالندگی انقلاب اسلامی است و برجستهترین ویژگی آن در مبارزه مستمر ملت ایران در ادوار مختلف تاریخی با " استبداد داخلی " و "استکبار و سلطه خارجی" است.
"یومالله سیزدهم آبان" ؛ یادآور سه واقعۀ مهـم تاریخی و تاریخ ساز ؛ تبعید حضرت امام خمینی « رحمت الله علیه » به ترکیه، کشتار دانش آموزان در مقابل درب اصلی دانشگاه تهران توسط گارد ارتش رژیم ستمشاهی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیروی خط امام ( ره ) و" روز ملی مبارزه با استکبار جهانی " است که هر سه واقعه در روحیۀ ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار دارای نقطه مشترک هستند و این روحیه همچنان قوی تر از قبل در آحاد مختلف جامعه ایران وجود دارد و بلکه در میان سایر مسلمانان و آزادگان جهان انتشار یافته و مورد پذیرش قرار گرفته و نهادینه شده است.
"سه رخداد بزرگی که وجه مشترک همه آنها؛ ویژگی "استکبارستیزی ، استقلالطلبی و آزادیخواهی" ملت مبارز ، مقاوم و ولایتمدار ایران اسلامی است.
در ادامه این بیانیه آمده است: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین ، ضمن تسلیت و تعزیت ایام اسارت آلالله، بار دیگر آحاد مردم آگاه استکبار ستیز ، عاشورایی ، فهیم وهمیشه در صحنه استان ،به ویژه دانش آموزان ودانشجویان انقلابی و بصیر را به حضور پرشور و گسترده ، فعال وآگاهی بخش در تظاهرات ضداستکباری یومالله سیزدهم آبان دعوت می کند و اطمینان دارد حســـینـیـان پس از یک ماه مـشـــق حسـینـی در ماه محرمالحرام ، یومالله 13 آبان را رزم حســیـنـی بر علیه یــزیـدیـان زمـان و در رأس آن آمریکای جنایت پیشه و حامی جنایتکاران و کودککشان عالم دانسته و با حضوری پرشور توأم با بصیرت و آگاهی خود ، ضربه مهلک دیگری بر پیکر متعفن استکبار و مستکبران عالم خواهد نواخت و سیلی جوانان و عاشورائیان بر آمریکای جنایتکار را ، بار دیگر تکرار خواهد کرد و اثبات خواهند کرد که خیال شکستناپذیری آمریکا خطایی بزرگ است.
وعده ما در قزوین: روز پنجشنبه 13آبان ساعت 30/9صبح خیابان شهداء
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
در ادامه مسیرهای راهپیمایی اعلام میشود:
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه