نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در 70 مدرسه شهرستان سامان

نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در 70 مدرسه شهرستان سامان
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان سامان از نواخته شدن زنگ استکبار ستیزی در 70 مدرسه در شهرستان سامان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سامان ما , محسن امیری معاون پرورشی ، تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان سامان با بیان اینکه زنگ استکبار ستیزی در 70 مدرسه در شهرستان سامان نواخته شد و به صورت نمادین زنگ استکبار ستیزی در دبیرستان معارف هر سامان با حضور مسئولین و معلیمن نواخته شد، اظهار داشت:   هدف از نواخته شدن این زنگ در مدارس را آشنایی دانش آموزان با معنا و مفهوم استکبار، چرایی مبارزه با استکبار و نقش بصیرت و هوشیاری در جلو گیری از اقدامات مستکبرانه به خصوص در کشورهای مسلمان ذکر کرد.

امیری بیان داشت: در کلام رهبر معظم انقلاب استکبار ستیزی یعنی یک ملتی زیر بار مداخله جویی و تحمیل قدرت استکبارگر یا انسان مستکبر یا دولت مستکبر نرود.
وی با اشاره به فرمایشات دیگری از رهبر معظم انقلاب در زمینه استکبار ستیزی بیان داشت: امروز ساعت  امروز همزمان در همه مدارس شهرستان سامان زنگ استکبار ستیزی به صدا در آمد.

معاون پرورشی و تربیت بدنی  آموزش و پرورش سامان از روز ملی استکبار ستیزی بعنوان یک مسله ی اساسی به تعبیر مقام معظم رهبری یاد کرد و افزود:امروز در مدارس  برای دانش آموزان از استکبار ستیزی با زیانی ساده با توجه به گروه سنی دانش آموزان در پایه های مختلف تحصیلی سخن گفته شد.

امیری اذعان داشت: زنگ استکبار ستیزی در مدارس نواخته شد تا دانش آموزان که آینده سازان ایران اسلامی هستند نسبت به معنا، آثار و پیامدهای در جوامع مختلف به ویژه در بین کشورهای اسلامی شناخت بیشتری پیدا کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ملت ایران خود را استکبار ستیز می داند یادآور شد: سخنرانان در مدارس برای دانش آموزان به تحلیل مسئله استکبار ستیزی پرداختند تا دانش آموزان با دلایل مخالفت ملت ایران با استکبار آشنایی لازم را پیدا کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه