سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه:
۱۳آبان روز تقویت باورهای اعتقادی و ملی است
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندر لنگه ۱۳ آبان روز تقویت باورهای اعتقادی و ملی دانست و تاکید کرد: فرهنگ سازی در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت هر چه بیشتر در جامعه نهادینه شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد فولادی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه در گفتگو با مروارید نیوز با اشاره به روز دانش آموز گفت: ۱۳ آبان روز تقویت باورهای اعتقادی و ملی است. نسل نوجوان و جوان با الگو گرفتن از شهدای بزرگی مثل شهید فهمیده در ساختن جامعه اسلامی و انقلابی کوشا باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,وی افزود: شهید فهمیده و شهدای بزرگی مثل ایشان درخت انقلاب را آبیاری کردند جا دارد که نسل نوجوان و جوان از این ظرفیت عظیم فرهنگی و انقلابی که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته استفاده نمایند.
,سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه با بیان این مطلب که تقویت روحیه انقلابی و بسیجی در بین نوجوانان و جوانان هر چه بیشتر نهادینه شود خاطر نشان کرد: سیزدهم آبان روز استکبار ستیزی و مبارزه با جور و ستم است دانش آموزان این مرز بوم با تاسی از الگوهای بزرگی چون شهید حسین فهمیده می توانند برای خود و جامعه مفید باشند.
,فولادی در ادامه ضمن تاکید بر این مطلب که هر جا فرهنگ انقلابی و جهادی پرورش داده شود باعث سعادت افراد در جامعه می شود افزود: مسئولین و متولیان فرهنگی بایستی از ظرفیت عظیمی که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده استفاده نمایند تا نوجوانان و جوانان آینده سازان این مملکت اسلامی باشند.
,وی گفت: فرهنگ سازی در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت هر چه بیشتر در جامعه نهادینه شود و به نسل نوجوان و جوان منتقل شود ملتی انقلابی و سعادتمند خواهیم داشت.
,,
انتها یپام/
]
ارسال دیدگاه