به بهانه 13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار
سه رویدادی که تجلی جدال حق و باطل شد
یوم الله سیزدهم آبان با سه رویداد مهم تاریخی درون خود، به یادمان همیشگی در جنگ میان حق و باطل برای ایرانیان انقلابی و مسلمان تبدیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت انقلاب نیوز، حافظه تاریخی این مرز و بوم ، این نکته را به ما گوشزد می کند که سیزدهم آبان ماه ، روزی خاص و مملو از شگفتی هاست!
روزی که حوادث بزرگ و سرنوشت ساز این ملت را در پیشانی خود حک کرده است و البته چه عجیب که ردپایی ثابت در تمام این حوادث به چشم می خورد.
ردپای استکبار جهانی در تبعید امام امت در سال 43 ، در کشتار دانش آموزان و دانشجویان در سال 57 و در نهایت مهر بطلانی که دانشجویان خط امام در سال 58با تسخیر سفارت آمریکا بر دخالت و دست اندازی های استکبار جهانی در میهن اسلامی مان زدند، همگی نشان می دهد که چرا این روز خاص و شگفت انگیز و البته در کلام امام عزیزمان، یوم اللهی عظیم است که یادآور انقلاب دوم ملت ایران در جریان تسخیر لانه شیطان بزرگ می باشد.
روزی که یادآور سه حادثه و حماسه بزرگ در ایران می باشد که جملگی به نوعی با سلطهجویی مستبدان و روش برخورد ملت ایران با آنها مرتبط است. وقوع این سه رخداد بزرگ و مهم ، نمایندگان مجلس را به نامگذاری این روز با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار» رهنمون شد. هرچند هریک از این سه رخداد، آثار عمیق و گوناگونی در صحنه سیاسی کشور در پی داشت که اهداف مشترکی را دنبال می کردند. اشاره به برخی از این اهداف برای نسلی که شاید کمتر با این رخدادها مانوس بوده، قطعا خالی از لطف نیست که صد البته ضروری نیز هست؛
1- حفظ استقلال کشور هدف اصلی و اساسی است که در هر سه رویداد به چشم می خورد.
2- این سه رخداد، مصداق های برجسته ای از جنگ همیشگی میان حق و باطل بودند.
3 - مردم، در یکسوی این جبهه و استکبار، دیگر سوی آن، در هر سه رخداد حضور دارند.
از این منظر باید گفت که 13آبان در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، روز تقابل مستقیم حق و باطل است چه آن که یک سال بعد از شهادت دانش آموزان در دانشگاه و درست در 13 آبان سال 58، ایران اسلامی جلوه دیگری از این رویارویی میان جبهه حق علیه باطل را شاهد بود. در این روز، دانشجویان به حیات سیاسی مملو از خباثت امریکا و عملکرد سازمان جهنمی سیا در ایران، پایان دادند و مزدورانی که پس از پیروزی انقلاب، فتنه گری علیه نهضت اسلامی ایران را کلید زده بودند را به گروگان گرفتند. بهاینترتیب، لانه پر از فساد و جاسوسی امریکا که به اشتباه سفارت لقب گرفته بود، تعطیل شد.
نباید از یاد برد که اشغال لانه جاسوسی امریکا در تهران و گروگانگیری جاسوسان دیپلمات نمای کاخسفید، فقط یک حادثه سیاسی نبود که به تعطیل شدن سفارتخانه یک کشور در کشوری دیگر بینجامد، چه آن که آغاز تحولی اساسی در خاورمیانه و در سطح جهان بود که با هدف آشکار ساختن ماهیت پنهان شده زمامداران واشنگتن و گردانندگان سیاست خارجی آمریکا بهوقوع پیوست.
مقام معظم رهبرى، در باره این روز مهم بیان روشنی دارند:«در این حوادث سه گانه، از تبعید حضرت امام در سال 1343 که به دنبال اعتراض ایشان به مصونیت مستشاران امریکایی انجام شد تا کشتار دانش آموزان در سال 1357 و تا تسخیر لانه جاسوسى در سال 1358، صف آرایی میان انقلاب اسلامی از یکسو، و امریکا و رژیم دستنشانده اش در ایران از سوی دیگر بود و این مبارزه که در میانه این سه حادثه و پیش از آن و پس از آن ادامه داشته، ترسیمکننده طبیعت اسلام و انقلاب اسلامی و هدف ها و مسیر آن و نیز نمایشگر چهره و هویت استکبار جهانی و مظهر آن امریکا و روش ها و نیز میزان اقتدار و آسیبپذیری آن است و مهم تر از همه خط روشنی از روند مبارزه حق و باطل را ترسیم می کند و چگونگی رشد و سمت حرکت آن را معلوم می دارد. مطالعه در این روند امیدبخش نشان می دهد هرگاه جبهه حق، استقامت و فداکاری کند، جبهه باطل هرکه و هرچه و با هر حجم، در برابر آن تاب نخواهد آورد و مجبور به عقبنشینی خواهد شد».
در سالروز 13 آبانی دیگر، حق مطلب آن است که همه ما پیام این روز مهم را که همانا شناخت استکبار و اهداف آن و در نهایت هوشیاری ملی در جریان استکبارستیزی است به خوبی درک کرده و از پی این درک و شناخت، در این مسیر انقلابی ثابت قدم بمانیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/م
انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه