امام جمعه سربیشه:

اعتماد مسئولان به جوانان تسخیر سکوهای افتخار را در پی دارد

اعتماد مسئولان به جوانان تسخیر سکوهای افتخار را در پی دارد
امام جمعه سربیشه گفت: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به ما گوشزد می‌کند که اگر مسئولان به جوانان اعتماد کنند می‌توانیم در عرصه های مختلف سکوهای افتخار را تسخیر کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سنجری امام جمعه سربیشه در گفتگو با آوای سربیشه، گفت: 13 آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا یکی از افتخارات ملت ایران است که خداوند متعال بر جوانان ما منت گذاشت و این اتفاق عظیم در ابتدای انقلاب رقم خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سربیشه,

 

,

وی بابیان‌این‌که در این روز مردم ما یک بار دیگر ثابت کردند که آمریکا شیطانی بزرگ است افزود: این حادثه آنقدر بزرگ بود که به فرمایش امام راحل انقلابی دیگر بود که جوانان این مرز و بوم رقم زدند.

,

 

,

امام جمعه سربیشه اظهار کرد: داشتن  بصیرت، ولایی بودن، اعتماد به جوانان و  عدم اعتماد به آمریکا از وظایفی است که امروزه بر عهده همگان است.

,

 

,

سنجری خاطرنشان کرد: این رخداد بزرگ در طول انقلاب اسلامی به ما گوشزد می‌کند که اگر مسئولان به جوانان اعتماد کنند می‌توانیم در عرصه های مختلف سکوهای افتخار را تسخیر کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه