یادداشت/
مسئولانی که از صبر مردم سوء استفاده می کنند
دزدی دیگر بس است؛ مسئولین از صبر مردم سوء استفاده نکنند و عاملان اختلاس گران را به سزای عملشان برسانند و اگر مشکل قانون داریم مجلس و دولت دست بکار شوند و البته به بهانه عدم قانون یا اجازه قانون که نباید به مال مردم چوب تاراج زد بلکه وجدان ها باید بیدار باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وحدت درمیان؛ متاسفانه سالهاست سخن از اختلاس است و جامعه کم کم دارد عادت میکند به این حرف و حدیث ها، اصل اختلاس یک منکر و مبالغ زیاد منکر دیگر شایعه پراکنی ها و یک کلاغ صد کلاغ کردن منکری دیگر، خوردن این مال اختلاس شده منکری دیگر و عدم پاسخگویی دولت و مسئولین نسبت به این مسائل منکری دیگر این همه منکر با عقیده و سیاست و نظام ما همخوانی ندارد وخیلی باید غصه خورد در این خصوص چرا که بارها رهبرمعظم انقلاب بارها تاکید کردند که این حقوقهای نجومی و اختلاس ها پیگیری شود ولی تاکنون خبری نیست و وزیر یا وزرای مربوطه هم تا مجلس خواست اقدامی هر چند با تاخیر انجام دهد استعفا دادند که این هم واقعا جای سوال دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, وحدت درمیان,,
مسئولین از صبر مردم سوء استفاده نکنند و عاملان اختلاس گران را به سزای عملشان برسانند و اگر مشکل قانون داریم مجلس و دولت دست بکار شوند و البته به بهانه عدم قانون یا اجازه قانون که نباید به مال مردم چوب تاراج زد بلکه وجدان ها باید بیدار باشد.
,,
چرا علی رغم انبوهی از سازمان های نظارتی و وعظ و نصیحت های اخلاقی و مذهبی و سخت گیری های متعدد در گزینش مدیران همچنان فساد ریشه دوانیده و گسترش می یابد؟
,,
از قوه قضاییه و سازمان های مربوطه خواهشمندیم نسبت به پیگیری این مسائل منکر جدیت به خرج داده و نگذارند کسانی با آبروی نظام بازی و نسبت به آرمان های امام و شهدا خیانت روا دارند.
,,
مطمئنا اگر این مسائل پیگیری نشود تبعاتی خواهد داشت که جبران ناپذیر خواهد بود و آنوقت همه ما مورد سوال واقع خواهیم شد و حداقل به عنوان آمر به معروف و ناهی از منکر این درخواست را ازمسئولین قضایی داریم که هر چه سریعترجلوگیر این منکرات بشوند.
,حجت الاسلام خزاعی
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه