مسئول سازمان دانش آموزی دیر مطرح کرد؛
سازمان دانش آموزی نیازمند حمایت مسئولین است
رئیس سازمان دانش آموزی شهرستان دیر گفت: این سازمان هیچ گونه ردیف بودجه ای در آموزش و پرورش ندارد و نیازمند حمایت مسئولین می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "مطاف24"، حسین اسدی در نشست اعضای سازمان دانش آموزی شهرستان دیر اظهار داشت: سازمان دانش آموزی دیر تابستان امسال ۲۰ کلاس با حضور ۱۵۰ دانش آموز با محوریت ایجاد نشاط و شادابی و مهارت های زندگی برگزار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "مطاف24"، , "مطاف24"، , حسین اسدی در نشست اعضای سازمان دانش آموزی شهرستان دیر اظهار داشت: سازمان دانش آموزی دیر تابستان امسال ۲۰ کلاس با حضور ۱۵۰ دانش آموز با محوریت ایجاد نشاط و شادابی و مهارت های زندگی برگزار کرد.,وی مهمترین وظیفه این سازمان را تربیت اجتماعی دانش آموزان دانست و ادامه داد: از ابتدای ماه صفر با شرکت ۷۵۰ نفر از فرزانگان در ۲۲ آموزشگاه کلاس هایی در راستای تقویت بنیه اجتماعی و علمی آنان برگزار خواهد شد.
, وی مهمترین وظیفه این سازمان را تربیت اجتماعی دانش آموزان دانست و ادامه داد: از ابتدای ماه صفر با شرکت ۷۵۰ نفر از فرزانگان در ۲۲ آموزشگاه کلاس هایی در راستای تقویت بنیه اجتماعی و علمی آنان برگزار خواهد شد.,رئیس سازمان دانش آموزی شهرستان دیر با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ نفر از دانش آموزان به عتبات عالیات اعزام شدند گفت: همایش تلاش و اردوهای تشکیلاتی و کلاس های آزاد اندیشی و دوره های خبرنگاری خبرگزاری پانا از دیگر برنامه های اجرایی بوده است.
, رئیس سازمان دانش آموزی شهرستان دیر با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ نفر از دانش آموزان به عتبات عالیات اعزام شدند گفت: همایش تلاش و اردوهای تشکیلاتی و کلاس های آزاد اندیشی و دوره های خبرنگاری خبرگزاری پانا از دیگر برنامه های اجرایی بوده است.,وی از اهدای کارت تلاش به دانش اموزان خبر داد و گفت: از این طریق دانش آموزان می توانند از مراکز فرهنگی و کتابفروشی ها با تخفیف خرید کنند.
, وی از اهدای کارت تلاش به دانش اموزان خبر داد و گفت: از این طریق دانش آموزان می توانند از مراکز فرهنگی و کتابفروشی ها با تخفیف خرید کنند.,اسدی تصریح کرد: دانش آموزان دیری در جشن عاطفه ها ۹۰ میلیون ریال به دانش آموزان بی بضاعت کمک کردند.
, اسدی تصریح کرد: دانش آموزان دیری در جشن عاطفه ها ۹۰ میلیون ریال به دانش آموزان بی بضاعت کمک کردند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,
ارسال دیدگاه