مسئول روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تبریز:

عدم وجود سنخیت در نمایشگاه های برگزار شده بر عهده این مجموعه نیست

عدم وجود سنخیت در نمایشگاه های برگزار شده بر عهده این مجموعه نیست
مسئول روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تبریز گفت: روند بازدید از نمایشگاه سال جاری در روز اول نسبت به نمایشگاه مشابه سال گذشته پیشرفت داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا خسرو مهر، مسئول روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تبریز در گفت و گو با خبرنگار تبریز بیدار در مورد روز اول چهار نمایشگاه برگزار شده در تبریز گفت: روز اول این نمایشگاه بازدید بسیار خوبی داشته و این روند رو به رشد ارزیابی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,

 

,

خسرومهر افزود: سه سالن این نمایشگاه مربوط به دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته ایران است که بازدید خوبی داشته و همچنین سه نمایشگاه دیگر از سوی شهرداری های شهرستان ها و علاقه مندان به گل و گیاه با بازدید خوبی مواجه شده است.

,

 

,

وی در پاسخ به اینکه چرا این نمایشگاه ها سنخیت محتوایی زیادی ندارند گفت: یک شرکت ترک برای برگزاری نمایشگاه فن آوری های نوین کل سالن های نمایشگاه را درخواست کرده بود و قرار بود این نمایشگاه فروردین ماه برگزار شود اما با توجه به اینکه برنامه یکساله نمایشگاهها از قبل نوشته می شود  امکان برگزاری در فروردین ماه و همزمان با نمایشگاه کامپیوتر نبود؛ در نهایت طی جلسه ای که در استانداری برگزار شد این نمایشگاه به زمان فعلی موکول شد.

,

 

,

وی در ادامه افزود: استانداری از اینکه نمایشگاه فن آوری های نوین با سه نمایشگاه غیرمرتبط دیگر در یک زمان برگزار می شود اطلاع کامل داشته است.

,

 

,

 

,

 شایان ذکر است دهمین نمایشگاه بین المللی خدمات و مبلمان شهری، دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته ایران و دهمین نمایشگاه فضای سبز همزمان با هشتمین نمایشگاه گل و گیاه، ابزار، ادوات باغبانی و تجهیزات گلخانه ای روز سه شنبه در تبریز آغاز به کار کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه