فرماندار قروه:
تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند مقاوم سازی پتانسیل های داخلی است
فرماندار قروه تحقق اقتصاد مقاومتی را در مقاوم سازی پتانسیل های داخلی دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، پرویز کولانی ظهر امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان قروه که با محوریت تئوری پردازی اقتصاد مقاومتی برای اقدام و عمل برگزار شد،با بیان اینکه ماهیت اقتصاد مقاومتی تکیه بر توانمندیهای داخلی است اظهار داشت: مدیریت بحران های اقتصادی در شهرستان باید به گونه ای باشد که به انعطاف پذیری برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی انعطاف پذیری در برابر تکانه های اقتصادی را نیازمند مقاوم سازی پتانسیل های داخلی دانست و افزود: در این زمینه باید هر دستگاهی به فراخور وظیفه ای که دارد وارد کار شده و عمل کند.
,فرماندار قروه با تاکید بر اینکه باید عوامل پیش دارنده و بازدارنده فعالیت های کارآفرینی در شهرستان برطرف شوند افزود: باید زمینه لازم برای حضور سرمایه گذاران بخش فرهنگی در شهرستان قروه فراهم شودذ.
,وی بر لزوم اهتمام جدی در بهبود شرایط فرهنگی شهرستان تاکید نمود و گفت: باید با توسعه فضای مطالعه در سطح شهرستان در جهت بهبود وضعیت فرهنگی قدم برداشت.
,کولانی بر فراهم آوردن شرایط فرهنگی و حفظ سرمایه های فکری جامعه، توجه به ویژگیهای درون زای شهرستان، استفاده از ظرفیت های مردمی و مشارکتی در امور اقتصادی و تلاش برای رفع موانع تولید تأکید کرد و گفت: با از بین بردن موانع تولید نه تنها اشتغال زایی مناسب ایجاد خواهد شد بلکه زمینه های شکوفایی اقتصادی نیز فراهم می گردد.
,]
ارسال دیدگاه