عضو هیات مدیره انجمن صنفی عایق رطوبتی استان مرکزی:
وزارت صنعت بر اساس ظرفیت واقعی تولید معافیت و تعرفه گمرکی را اعمال کند
عضو هیات مدیره انجمن صنفی عایق رطوبتی استان مرکزی گفت: به منظور برطرف شدند مشکلات واحدهای تولیدی عایق رطوبتی لازم است وزارت صنعت و معدن و تجارت بر اساس ظرفیت واقعی تولید کنندگان تیشو داخلی معافیت گمرکی ماده ١٢١ و ارز مبادلاتی را حذف و تعرفه گمرکی را اعمال کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ؛ به نقل از پیام دلیجان؛ سعید جلالی عضو هیات مدیره انجمن صنفی عایق رطوبتی استان مرکزی در جلسه بررسی مشکلات عرضه و فروش تیشو که با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در فرمانداری دلیجان برگزار شد، حمایت از تولید ملی، را یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: بر این اساس باید کمک به تولید، حمایت از تولید داخلی و برطرف کردن موانع فراروی تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان؛,جلالی اظهار کرد: متاسفانه به بهانه اجرای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل اقداماتی انجام می شود که بیشتر به تولید ملی ضرر می رساند تا در جهت تقویت تولید ملی باشد.
,,
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون طبق آمار بانک مرکزی بالاترین نرخ رشد ارز مبادلاتی حدود ۴ درصد بوده است بیان کرد: در حالی که یکباره به بهانه افزایش نرخ ارز ۱۵ درصد به نرخ تیشو افزوده شده است و این افزایش قیمت تا سه برابر هم تا کنون پیش رفته است.
,,
عضو هیات مدیره انجمن صنفی عایق رطوبتی استان مرکزی با اشاره به اینکه ۴۲۰ واحد تولید عایق رطوبتی در ایران وجود دارد افزود: به دلیل مشکل تامین مواد اولیه حدود ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی عایق رطوبتی نیمه فعال و یا غیر فعال شده اند.
,,
جلالی به مشکلات عرضه و فروش تیشواشاره کرد و افزود: مواد اولیه تیشو ، الیاف شیشه و فویل نیاز ضروری برای تولید عایق رطوبتی است که این مواد اکنون عرضه نمی شود.
,,
وی با بیان اینکه شرکتهای تیشو داخلی توانایی تامین نیاز صنعت عایق را ندارند بیان کرد: در این شرایط وزارت صنعت و معدن و تجارت با احتساب ظرفیت اسمی تولید کنندگان تیشو داخلی معافیت گمرکی ماده ١٢١ و ارز مبادلاتی را حذف و تعرفه گمرکی را افزایش داده است که این موضوع مشکلات فراوانی را برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده است.
,,
عضو هیات مدیره انجمن صنفی عایق رطوبتی استان مرکزی خاطرنشان کرد: به منظور برطرف شدند مشکلات واحدهای تولیدی عایق رطوبتی لازم است وزارت صنعت و معدن و تجارت بر اساس ظرفیت واقعی تولید کنندگان تیشو داخلی معافیت گمرکی ماده ١٢١ و ارز مبادلاتی را حذف و تعرفه گمرکی را اعمال کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه