فرماندار کوثر خبر داد؛
ثبت نام 40درصدی کوثری ها در سرشماری نفوس و مسکن
فرماندار کوثر گفت: اهالی شهرستان کوثر در طرح سرشماری حضوری و اینترنتی نفوس و مسکن بالای 40 درصد ثبت نام داشته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از کوثرخبر، علیرضا علیپور، ضمن دعوت از عموم مردم برای همکاری با ماموران سرشماری و مشارکت در ثبتنام طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن امسال، از ثبتنام بالای ۴۰درصد مردم این شهرستان در این سرشماری خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,وی تصریح کرد: برخورداری روستاهای پرجمعیت شهرستان از اینترنت پرسرعت، پوشش بالای تلفن همراه، رتبه کوثر در شاخص باسوادی، فرهنگ بالای مردم و...، همه و همه شرایط ممتاز و مساعدی برای مشارکت بالای مردم در ثبتنام اینترنتی و حضوری مردم کوثر در طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن سال 95 را فراهم کرده است.
,این مقام مسئول با بیان اینکه برنامه های اجرایی طرح در این شهرستان طبق مقررات با قوت ادامه دارد، افزود: طرح سرشماری نفوس و مسکن سال 95 به صورت حضوری از 28 مهرماه سال جاری آغاز و تا 28 آبان ماه ادامه خواهد داشت که در آن تداوم تعامل و همراهی مردم با ماموران سرشماری نقش مهمی در تحقق اهداف نظام و دولت ضروری است.
,علیپور ادامه داد: ارائه آمار و اطلاعات درست، مبنای تصمیم گیری و برنامه ریزی های کشور است و پاسخ درست از سوی شهروندان، موجب رشد و توسعه شهرستان می شود.
,این مسئول افزود: انتظار داریم تمامی دستگاه های اجرایی، دهیاران، شورای اسلامی و مدیران مدارس مردم را نسبت به ثبت نام تشویق کنند.
,وی مشارکت ثبت نام کنندگان برای همکاری در این طرح را خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: امید است بتوانیم این طرح عظیم را با همکاری مسئولان و مردم به نحو مطلوب در شهرستان اجرا کنیم.
,,

,

, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه