مدیر جهاد کشاورزی جغتای خبر داد:
پیش بینی برداشت ۱۰۰ هزار تن چغندر قند از مزارع جغتای
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: پیش بینی می شود از 2500 هکتار از اراضی زسر کشت چغندر قند در جغتای، 100 هزار تن از این محصول برداشت شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای،صبح امروز ابراهیم رودسرابی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای از آغاز برداشت چغندرقند از مزارع این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,
رودسرابی سطح زیر کشت این محصول را ۲۵۰۰ هکتار عنوان نموده و افزود : پیش بینی می شود مقدار ۰۰۰۰۰ ۱تن چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت و به کارخانه های قند جوین و شیروان تحویل داده شود.
وی اظهار داشت : با توجه به کشت دو ردیفه روی پشته و همچنین بارندگیهای مناسب در اوایل دوره کشت، مزارع از تراکم بالا و مناسب تری نسبت به سال گذشته برخوردار می باشد که بر همین اساس انتظار می رود افزایش عملکرد در حدود ۱۰ تن در هکتار داشته باشیم.
وی در پایان پایداری کشت، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش مواد آلی و کنترل بیماریها و علف های هرز را از اهداف کشت این محصول برشمرد.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه