نماینده ولی فقیه در استان گیلان:
مدارس محل تزریق نورانیت به دانش آموزان است
آیت الله قربانی در دیدار با تشکل های دانش اموزی خطاب به آنان گفت :شما دانش آموزان خود بمب های هسته ای هستید .امروز شما بازیگر در کوچه ها هستید و فردا مدیر این کشورید. و استعدادهایی در میان شما نهفته است که اگر خوب رشد کند شما فرمانده ی سپاه هستید، نماینده ی مجلس هستید، نویسنده و… هستید. شما مردان و زنان آینده ساز کشور هستید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل ، امروز آیت الله قربانی در دیدار با تشکل های دانش اموزی خطاب به آنان گفت :امروز در میان شما بمب های هسته ای خوابیده است.امروز شما بازیگر در کوچه ها هستید و فردا مدیر این کشورید. و استعدادهایی در میان شما نهفته است که اگر خوب رشد کند شما فرمانده ی سپاه هستید، نماینده ی مجلس هستید، نویسنده و... هستید. شما مردان و زنان آینده ساز کشور هستید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل,نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه زیاد کتاب بخوانید افزود :مسائل دین عمل کردنی است.نماز، خواندنی است. باورها تاثیرش در زندگی انسان باید دیدنی باشد. به تلویزیون و اینترنت اکتفا نکنید،کتاب بخوانید.
,وی ادامه داد : شما امروزه در ماهواره ها، اینترنت ها شبهات را می بینید و نیاز به پاسخگویی دارید که این کتاب ها به شما کمک می کند.
,آیت الله قربانی با بیان اینکه انسان قابل ترقی است گفت : انسان می تواند در جایگاهی قرار بگیرد که مغزش نورانی شود و یکی از جاهایی که این کار را می کند دبستان ها و دبیرستان هاست.
,نماینده ولی فقیه در استان گیلان افزود : نظام جمهوری اسلامی بذر اخلاق و ادب و جهاد فی سبییل الله را می پاشد و محمد حسین فهمیده را به وجود می اورد . دل دانش آموز و نوجوان مانند زمین خالی است.
,وی اظهار کرد: در محیط های کمونیستی مانند کره ی شمالی یا چین مکتب مارسیستی و ناسیونالیستی را به بچه ها تعلیم میدهند.و حتی در مرگ رئیس جمهور کره ی شمالی دیدید که چگونه مردم اشک می ریختند.
,آیت الله قربانی گفت : اگه بچه ها در دوران آموزش ابتدایی تربیت خدایی پیداکنند، حقایق دین را بفهمند و رفتار اخلاقی اسلامی را یاد بگیرند در آمریکا هم بروند تقوای خود را حفظ می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه